Здравейте,искам да попитам от какво може д а е, значи и преди беше така само до 120 и нагоре неискаше, оказа се,че не са спазили белезите за ремЪка при монтажа и след като ги оправиха 160 си ги вдигаше ходих тея дни пак оказа се, че съм имал изместване с 1 зъб, ама си оказа влиянието сега вдига до 140... смисъл още нещо малко иска, ама... Преди на 4 дърпаше до 100, сега дърпа до 120 и 5-та макс 140 ... Някой, ако е имал моя проблем моля сподели лека му.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със 5 скорост при пунто 1.1
Collapse
X
-
uBoy написа:май преди да ти го върнат с едно зъбче е било нормално моето 160 подържа>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Neno Er написа:Пунто,Добре, че Плевен е далече от Димитровград.Като чета за какви скорости говориш, не ми се иска да се срещнем по пътищата.Не, че тук няма такива "състезатели".чичо Нено>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
pecata написа:Много бих искал някой даме повози с пунто 1.1 с потдържана скорост 160км. (несе подигравам).Просто в такава комапктна кола с малък мотор ми се ще да видя какво е усещането с летяща скорост.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Познато ми еPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Осещането е .че гониш Х5 е неможе го минеш ма сички са чудат ко става каф е то малак двигател пак ко праи , двигатела реве до прасване газта е до ламарината ... ,че бяга бяга ама иска да е барната както трябва иначе дръшки.Ми как да обесня за белязките начи свалиха някви капачки от 2та края, и ми казаха вклучи на 5та , и бутахме леко клата напреди назад и с огледала и лампа гледаха тея белязки и после освободиха ремака и го преместиха с 1 зъб. и колата стана доста по пъргава.Само ,че има още ко да се желае поне при мене .>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар