Първо извинете ако съм объркал раздела.Въпроса ми се следния. Компютъра на airbag-а ми изгоря и той съответно е свален. Модела е airbag само на волана а самата кола е модел 2002 година. Намерих компютър от пунто същата модификация пак само със airbag на волана но колата е 2000 година. Двете дали са съвместими? Новия компютър (2000 г) при удара не е задействал airbag-а защото удара е бил страничен.Става въпрос за Punto MK2 1.2 8V.Мерси предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Airbag - Оправен
Collapse
X
-
u_bo
AdViSoRa написа:JacK`DanielS написа:мисля че трябва да стане. неможеш ли да го вземеш само за проба?
Коментар
-
u_bo написа:AdViSoRa написа:JacK`DanielS написа:мисля че трябва да стане. неможеш ли да го вземеш само за проба?FIAT Nuova Punto 1.2 8V
FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
...and justice for all
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:как така изгоря да не се е запалил или наводнил не може ли да се от ремонтира като се закачи на диагностика какво излизаFIAT Nuova Punto 1.2 8V
...and justice for all
Коментар
-
Сигурен ли си, че освен компютъра на аирбега не е заминало още нещо. Новия компютър също може да е прецакан, а грешката дори и записана, ако при следващо палене я няма чека не свети, в смисъл че дори и да изчистиш грешката пак ще си свети, ако нещо не е в ред.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:Сигурен ли си, че освен компютъра на аирбега не е заминало още нещо. Новия компютър също може да е прецакан, а грешката дори и записана, ако при следващо палене я няма чека не свети, в смисъл че дори и да изчистиш грешката пак ще си свети, ако нещо не е в ред.FIAT Nuova Punto 1.2 8V
...and justice for all
Коментар
-
u_bo
AdViSoRa написа:van_dal написа:Сигурен ли си, че освен компютъра на аирбега не е заминало още нещо. Новия компютър също може да е прецакан, а грешката дори и записана, ако при следващо палене я няма чека не свети, в смисъл че дори и да изчистиш грешката пак ще си свети, ако нещо не е в ред.
Коментар
-
u_bo
AdViSoRa написа:Оправи се. Във Вантотрейд диагностика + труд за домонтаж 46,80.+ 50 за самия компютър ми се върза малко под 100 лева което ме устройва напълно.
Коментар
-
u_bo написа:AdViSoRa написа:Оправи се. Във Вантотрейд диагностика + труд за домонтаж 46,80.+ 50 за самия компютър ми се върза малко под 100 лева което ме устройва напълно.FIAT Nuova Punto 1.2 8V
...and justice for all
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар