Аз не разбрах за лампите по таблото - на ABS-а ли не свети или всички. Нещо не ми звучи добре това с мекия педал и това че ABS-а не бачка. Ако на тази марея датчика за ABS е лагера (както е при мен) може да не работи, защото предишен собственик му се е разбил лагер примерно и като е видял цена 92лв срещу 30 за нормален и да е сложил нормални. Тогава лампата на ABS-а няма да свети, обаче и няма да работи. Между другото като сменяхме накладки и вкарахме малко въздух в спирачната система и педала беше мек, разбира се след обезвъздушаване се оправи. Не вярвам това да е проблема в случая, просто споделям.lubomm, толкова ли е запазена тази мареа. Защо не потърсиш друга и не помислиш за jtd.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще си купувам кола моля за съвет - за марея TD100
Collapse
X
-
vsd написа:Аз не разбрах за лампите по таблото - на ABS-а ли не свети или всички. Нещо не ми звучи добре това с мекия педал и това че ABS-а не бачка. Ако на тази марея датчика за ABS е лагера (както е при мен) може да не работи, защото предишен собственик му се е разбил лагер примерно и като е видял цена 92лв срещу 30 за нормален и да е сложил нормални. Тогава лампата на ABS-а няма да свети, обаче и няма да работи. Между другото като сменяхме накладки и вкарахме малко въздух в спирачната система и педала беше мек, разбира се след обезвъздушаване се оправи. Не вярвам това да е проблема в случая, просто споделям.lubomm, толкова ли е запазена тази мареа. Защо не потърсиш друга и не помислиш за jtd.
Коментар
-
u_bo
lubomm написа:само ABS не свети на таблото
Коментар
-
u_bo написа:lubomm написа:само ABS не свети на таблото
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар