смятам да си взема една марея 99 година и съм се спрял на 1.9 td 100 кончетата да ми кажете нещо, abs не работешене свети никоя крушка на таблото това ме озадачинякакви идеи и коментари и какво е това биалетки във окачването ако може някой да ми обясниочаквам съвети, какво да гледам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще си купувам кола моля за съвет - за марея TD100
Collapse
X
-
обаче пък, ако всичко друго и е ОК на колата, а само биалетка и носачи (примерно) тропат отдолу... това не е причина да не я купиш - ремонта ще ти стъпи не повече от 300лв. заедно с работата."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Re: ще си купувам кола моля за съвет
lubomm написа:смятам да си взема една марея 99 година и съм се спрял на 1.9 td 100 кончетата да ми кажете нещо abs не работешене свети никоя крушка на таблото тожа ме озадачинякакви идей и коментари и какво е това биалетки във окачването ако може някой да ми обясниочаквам съвети ко да гледамTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Re: ще си купувам кола моля за съвет
snake написа:lubomm написа:смятам да си взема една марея 99 година и съм се спрял на 1.9 td 100 кончетата да ми кажете нещо abs не работешене свети никоя крушка на таблото тожа ме озадачинякакви идей и коментари и какво е това биалетки във окачването ако може някой да ми обясниочаквам съвети ко да гледам
Коментар
-
Най-добре щом си сгурен, че не работи АБС-а отиди в сервиз да закачат компа на АБС-а и ако има грешка и не работи ще покаже каква е грешката. Между другото, когато сложих новите гуми моят АБС не се включваше изобщо, дори и да се включи се усеща само 2-3 тупвания по педала и толкова, но всъщност работещия АБС трябва да светне при паленето на колата и след 2-3 секунди да изгасне, а при теб явно изобщо не свети...--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:Най-добре щом си сгурен, че не работи АБС-а отиди в сервиз да закачат компа на АБС-а и ако има грешка и не работи ще покаже каква е грешката. Между другото, когато сложих новите гуми моят АБС не се включваше изобщо, дори и да се включи се усеща само 2-3 тупвания по педала и толкова, но всъщност работещия АБС трябва да светне при паленето на колата и след 2-3 секунди да изгасне, а при теб явно изобщо не свети...
Коментар
-
lubomm написа:van_dal написа:Най-добре щом си сгурен, че не работи АБС-а отиди в сервиз да закачат компа на АБС-а и ако има грешка и не работи ще покаже каква е грешката. Между другото, когато сложих новите гуми моят АБС не се включваше изобщо, дори и да се включи се усеща само 2-3 тупвания по педала и толкова, но всъщност работещия АБС трябва да светне при паленето на колата и след 2-3 секунди да изгасне, а при теб явно изобщо не свети...
Коментар
-
Щом педала е мек и хваща долу най-вероятно е да са износени дисковете и накладките, тогава се получава голямо разстояние помежду им и не са ефективни, затова и педала хваща долу, друг вариант е да има скъсан маркуч или проблем със сервото.--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
-
vsd написа:Колега, моите накладки и дискове бяха износени на макс и педала си хващаше горе и колата спираше прекрасно. Като се изтънят дисковете и накладките, буталото на спирачния апарат се нагласява само и няма разстояние помежду им.--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
-
u_bo
Реклама
Collapse
Коментар