Препоръчайте ми някава добра добавка за инжекциона щото ми се струва че бравото се нуждае от продухване
аз смятам да заложа на REDEX лоша дума за тази добавка не съм чул
а каква е цената на тая добавка
онзи ден я гледах в бензиностанция ЕКО около 14-15 лв беше май но ми направи впечетление че имаше различни , в смисъл еднакви по грамаж а с различни етикети и двете бяха за бензинови коли, в какво се състои разликата не знам а и нямах време да прочета упътването цената 14-15 лв беше по скъпата другата беше около 11-12лв
TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Мерси но държа да подчертая че ми трябва за почистване на инжецията а не за вдигане на октанааз за вдигане ползвам Хелиос и Кастрол
а защо просто не сипваш по-високо октанов бензин?
"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Мерси но държа да подчертая че ми трябва за почистване на инжецията а не за вдигане на октанааз за вдигане ползвам Хелиос и Кастрол
колега би ли ми казал как се държът тез добавки за вдигане на октан и какви са им цените, щото аз ползвам на СТП октан бустъра, но ми идва в повече по 13-14лв. за 60литра тунджа...
"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Значи аз ползвам на SNAP като съм малко по зле финансово която е 6.50лв. :P А иначе на Castrol е 15лв. ама вдига бензин от 91 на 98 и е хубава веднага си личи разликата
Значи аз ползвам на SNAP като съм малко по зле финансово която е 6.50лв. :P А иначе на Castrol е 15лв. ама вдига бензин от 91 на 98 и е хубава веднага си личи разликата
то и аз съм едно цвете във фин. отношение... и за това добавки :D а тази добавка СНАП сравнена с кастрола как е, всмисъл разликата голяма ли е?
"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар