Препоръчайте ми някава добра добавка за инжекциона щото ми се струва че бравото се нуждае от продухване
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте добра добавка за инжекциона
Collapse
X
-
viperecordsЕтикети: –
-
Re: Препоръчайте добра добавка за инжекциона
viperecords написа:Препоръчайте ми някава добра добавка за инжекциона щото ми се струва че бравото се нуждае от продухванеTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
Re: Препоръчайте добра добавка за инжекциона
jarulmo написа:stef написа:viperecords написа:Препоръчайте ми някава добра добавка за инжекциона щото ми се струва че бравото се нуждае от продухванеTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
viperecords
Мерси но държа да подчертая че ми трябва за почистване на инжецията а не за вдигане на октанааз за вдигане ползвам Хелиос и Кастрол
Коментар
-
viperecords написа:Мерси но държа да подчертая че ми трябва за почистване на инжецията а не за вдигане на октанааз за вдигане ползвам Хелиос и Кастрол"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
viperecords
-
viperecords написа:Мерси но държа да подчертая че ми трябва за почистване на инжецията а не за вдигане на октанааз за вдигане ползвам Хелиос и Кастрол"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
viperecords
fiat bravo 1.6 16v
Значи аз ползвам на SNAP като съм малко по зле финансово която е 6.50лв. :P А иначе на Castrol е 15лв. ама вдига бензин от 91 на 98 и е хубава веднага си личи разликата
Коментар
-
Re: fiat bravo 1.6 16v
viperecords написа:Значи аз ползвам на SNAP като съм малко по зле финансово която е 6.50лв. :P А иначе на Castrol е 15лв. ама вдига бензин от 91 на 98 и е хубава веднага си личи разликата"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
viperecords
-
viperecords
.
Aйде бе хора няма ли да ви е интересно всеки да сподели с каква добавка си блазни мотора според мен това си е доста актуална тема
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар