Здравейте колеги!Сбодих се с така желания подлакътник от Мареа и ще го монтирам на Бравото!Въпроса ми е...има ли някакви тънкости по подмяната...нужно ли е да се махат седалки и тн.Кажете каквото би ми било от нужда!Благодаря предварително ще ви помоля за бързи отговори, защото днес следобяд го почвам!ПС: Ще постна снимки от работата!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна центр. конзола от Браво на Мареа - въпрос?
Collapse
X
-
pakumba написа:знам, че преправяне ще има по въздуховодите, захващането на места и около скоростия лост тряба да сложиш маншочето от новото барче. ама само съм я чел тази процедура. да сложиш повечо и подробни снимки
Коментар
-
Не..нищо.Има обаче един проблем, но не е кой знае какъв...отпред под пепелника понеже барчето от Мареа е малко по-широко и стои малко отворено отдолу...но това само който го е монтирал го знае..и отзад в края на подлакъника нямам място за болтове или поне аз не видях..но е стабилно...Мислех, че е китайско писмо...но не е толкова трудно за час и нещо работа е...И пак казвам..ръчната се вдига максимум нагоре за да се изкара старото барче...
Коментар
-
coolboby написа:Не..нищо.Има обаче един проблем, но не е кой знае какъв...отпред под пепелника понеже барчето от Мареа е малко по-широко и стои малко отворено отдолу...но това само който го е монтирал го знае..и отзад в края на подлакъника нямам място за болтове или поне аз не видях..но е стабилно...Мислех, че е китайско писмо...но не е толкова трудно за час и нещо работа е...И пак казвам..ръчната се вдига максимум нагоре за да се изкара старото барче...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар