Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Рециклиране на Турбина от Punto GT!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Рециклиране на Турбина от Punto GT!

идеи???? пари????това което знам е че проблема е в корпуса ...мисля че се е пръснал...това е което знам...

Re: Рециклиране на Турбина от Punto GT!

Coleto написа:
    идеи???? пари????това което знам е че проблема е в корпуса ...мисля че се е пръснал...това е което знам...
    Корпуса е най-важен,средното тяло + двата "охлюва" Ремонтен комплект обединява , оста с турбината на изгорелите газове което е едно цяло ос+турбина , нагнетателна турбина две керамични втулки две рефлекторни шайби , аксиален лагер+пружина шайба , нов щифт за аксиалния лагер нови скрепителни болтове и уплатнителни О-пръстени.Турбината е диликатна работа , има хлабини които се измерват и други тънкости от които зависи дълготрайната и коректна работа на турбокомпресора.Ако имаш проблем с корпуса не търси майстори ако някой се навие да я прави ефекта ще е краткотраен и само ще си хвърлиш парите. Прочети табелката на турбото и ми запиши всичко което пише.Пиши ми на ЛС до ден два ще ти дам резултат за турбото, какво има като предлагане и цени
    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Working...
    X