Здравейте, след диагностика на колата правена с Visa ми излязоха следните грешки, които не могат да се изтрият.1. Self - Learning2. 02 Sensor Signal3. InjectorТа въпросът ми е някой запознат ли е какво означават тези грешки и какво да правя. За инжекторите ми е ясно, че трябва да се почистят на ултразвук, но за останалите две - да се притеснявам ли или не?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Грешки след комп. диагностика
Collapse
X
-
fihiЕтикети: –
-
Ако имаш газова, то ти трябват емулатор на дюза и на ламбда сензор. Ако не - няма връзка или заминала ламбда сонда, за инжектора е възможно да няма добра връзка или да не е оригиналния за колата. Селф лърнинг може да следствие от тези 2 грешки.FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
Коментар
-
fihi
Re: кола диагностика
kluchar написа:ми то си пише на превод от интернет Самоуправление - да учим /дова е по сложно /02 Сензор сигнал - ланда сонда Инжектор виж дали работата инжекторите и ланда сондата дали са вързани правилно после другото
Коментар
-
fihi
ogi28b написа:В сервиз с подходяща апаратура, като я закачат, излиза една графика, която изглежда като ЕКГ, ако работи и като черта ако не работи. Поне на Дедрата така и се случи
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар