Здравейте колеги намерих за жената пунто автоматик с климатик каквото търсехме от много време.Тия дни ще ходим да го гледаме и пробваме,и ще ви помоля да ме насочите на какво да наблегна при огледа и шофирането на такава кола значи автоматик не съм карал никога.За двигателя ми е ясно за километрите също.Най ме притеснява автоматика по какво да разбера дали собственика е продава заради проблем някъде по него или по други прични ( нужда от пари,смяна на кола и др.)Ясно ми е също че си късмет но все пак може да има нещо което мога да разбера преди покупката.Колата не е нов внос.С Българска регистрация е има газово и климатик 97г за 4200лв се продава Ще се радвам на всякакви мнения.Благодаря на всички.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвети за оглед на пунто автоматик
Collapse
X
-
Re: Съвети за оглед на пунто автоматик
staho написа:Здравейте колеги намерих за жената пунто автоматик с климатик каквото търсехме от много време.Тия дни ще ходим да го гледаме и пробваме,и ще ви помоля да ме насочите на какво да наблегна при огледа и шофирането на такава кола значи автоматик не съм карал никога.За двигателя ми е ясно за километрите също.Най ме притеснява автоматика по какво да разбера дали собственика е продава заради проблем някъде по него или по други прични ( нужда от пари,смяна на кола и др.)Ясно ми е също че си късмет но все пак може да има нещо което мога да разбера преди покупката.Колата не е нов внос.С Българска регистрация е има газово и климатик 97г за 4200лв се продава Ще се радвам на всякакви мнения.Благодаря на всички.
Коментар
-
много пари туй Пунто... кво като е с климатик... мойто го взех на 3600 с клима, ама преди 2 г. и половина...виж дали духа веднага студено климатика, парното виж: отзад чистачка, реотани, пръскълка, задните гуми да не са "разкрачени", всички ел функции, фарове, мигачи...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Автоматика маъ подлежи на самостоятелна диагностика!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
bmahob написа:Автоматика маъ подлежи на самостоятелна диагностика!
Коментар
-
staho написа:ЗДравейте отново колеги значи след много размисли и мнения е ясно че няма да е това пунто за което писах по горе,няма да рискувам.Ако не намеря пунто 2000г автоматик каква марка бихте ми препоръчали за жена Другото за което си мисля е Клио автоматик пак 99г или 2000г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар