Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Типото претриса яко и гасне на газ и бензин.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Типото претриса яко и гасне на газ и бензин.

Чудех се къде да я пусна тая тема, май тука е най-подходящия раздел. Та проблема е следния - като позагрее и почва да гасне, по-често на газ, отколкото на бензин. Паля(обикновено на бенз щото на газ не ще) минавам си на газ и като се почне едно придърпване тресене яко, все едно горивото изведнъж идва спира пак идва и т.н. газовата беше пълна поне една трета. Днеска сутринта сипах за 15 кинта, спря да го прави. Та каква е тука уловката, че нещо не ми идва на акъла? Прави го когато си иска, е сякаш по-често на по-празна бутилка(примерно 1/3, като я понапълня както казах се кротва, това два пъти съм го пробвал), ама го прави и на бензин въджията! Някой ако има някакви идеи да помага...
    N.Y. State of Mind

Re: Типото претриса яко и гасне на газ и бензин.

sachma написа:
    Чудех се къде да я пусна тая тема, май тука е най-подходящия раздел. Та проблема е следния - като позагрее и почва да гасне, по-често на газ, отколкото на бензин. Паля(обикновено на бенз щото на газ не ще) минавам си на газ и като се почне едно придърпване тресене яко, все едно горивото изведнъж идва спира пак идва и т.н. газовата беше пълна поне една трета. Днеска сутринта сипах за 15 кинта, спря да го прави. Та каква е тука уловката, че нещо не ми идва на акъла? Прави го когато си иска, е сякаш по-често на по-празна бутилка(примерно 1/3, като я понапълня както казах се кротва, това два пъти съм го пробвал), ама го прави и на бензин въджията! Някой ако има някакви идеи да помага...
    Запали я и поопипай кабелите на датчика на Хол, да не са се поразбутали нещо. При мен бе това и се държеше подобно, преди да спре напълно, след което случайно открих че се е прекъснал, и понякога си върви, понякога не контактува и гасне.
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Може и компа да се е шашнал, както става най-обикновенно, ако е моно колата
      Fiat Tipo
      Corsa b комби !

Коментар

Working...
      X