Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смятам да купувам браво 1.4 - мнения...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смятам да купувам браво 1.4 - мнения...

Здравейте колеги, нов съм във форума и имам няколко въпроса смятам да купувам браво 1.4 много ги хресвам карам предимно в града, колата е перфектна за тази цел, двигателя е под 100 к.с. тоест е с малък данък, какво е мнението ви за избора ми,какво да гледам преди да купувам, общо взето доста има писано по тези въпроси, но както навсякъде много мнения, много нещо ще съм благодарен на тези които карат този модел да споделят мненията си, може и на лс за да не задръстваме форума.предварително благодаря.Редактирана.Непълно заглавие.Модераторски екип: fiat-bg.org

Ами под твоята тема има много обширна тема точно за този мотор - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=12465 и има още тонове изписано по форума за него, общо взето - отиваш гледаш, ако ти хареса взимаш - перфектна кола без никакви забележки неможе да намериш или шанса е под 1%..!! Това е моето мнение поне...Поздрави и ще чакаме снимки на красавеца
    Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Аз само едно мисля да допълня, много зависи в какво състояние е колата, ако е запазена я взимай и не се чуди. Но не очаквай нисък разход, аз лично не съм чувал за икономична Италиянка

Коментар

Гледай вала само да е здрав А за разхода си гори нормално Малко-поне при мен 6 на 100 извънградско с климатик и 8-9 градско според зависи. :D Това с 98Н

Коментар

Въпрос на късмет, както казаха колегите до тук гледай разпределителния вал да е читав иначе ще патиш, а иначе има и други под 100 кончета: 1,2 16V е 80 к.с. има и 1,6 16V моно 90 к.с. идеята ти е ясна - по-малък данък.
          FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
          Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Вземи си 1.6 16в. пак ще имаш малък данък а мотора е доказано добър.
            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Много мнения витаят във форума за ,,калпавият" двигател 1.4 12 V,аз съм точно стакъв от година и половина.Недостатъкът лично за мен е само един,твърде тромави са ,а и климатика си мъче двигателя.Ако кръвчицата ти ври този мотор няма да ти допадне.Това за валаве и тем подобни зависи само и изключително от задкормилното устройство.Днес сменях масло и в сервиза ме попитаха защо го сменям, маслото било бистро.Дори и да нямам 8 000км станели на една година го махам.Туке момента да препоръчам маслото Шел хелихс плюс,двигателчетонаправо си мърка.А и като гледам темата за технически въпроси ,най малко са свързани с ,,калпавият’’двигател.Успех в покупката и си вземи това което ти е на сърце.Забравих за разхода 6.5 извън градско,7 с климатик.
              Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

За мен този мотор е само малко по-тромав (с климатик се усеща осезаемо), но се газифицира без проблеми и има много добър разход.
                BRAVA 1,4 12V
                Nissan Navara

Коментар

тъй и тъй разсъждавате я кажете нещо за 1,6 16в АН или А6 не го знам как точно се води 90 к.с.
                  Fiat punto 1,1
                  Fiat bravo 1,6 16v
                  Fiat bravo 2,0 20v
                  Honda civic 1,5
                  BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

Working...
                  X