от 3-4 дена на студен двигател кво ми се случва... като дам на контакт - всичко светва както си трябва. и изгасва... както трябва... 3-4 секунди след това светва индикацията - дюзичка - мисля, че е от ламбда сондата.. и изгасва след десетина секунди - това на бензин... на топъл двигател не ми е правила това...дали може да даде някакъв проблем... дали може да е взела да сдава багажа ламбда сондата... или дава някакъв проблем в инжекциона...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свети ми индикацията на инжекциона...
Collapse
X
-
Би трябвало при диагностика да прочете грешката и да ти каже от какво е!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
Можеш да погледнеш и тук http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=24910FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
абе сега като беше по-топло сутрин не го е правила тоя номер фиатката.... явно й е било студено... щото по принцип като застудее я прибирам в гаража вечер, ама сега не мога да го ползвам и седи пред къщата... явно се е изнежила милата...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар