Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане към колегите с Фиатки с мотор 1,2 16V 82hp

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kondov написа:
    Отностно вървенето колега.Същия мотор , с 4 човека, и лима, направо сгъваше.Отидох да ми погледнат климатроника, и след диагнозата се оказа че има само 300гр. от 750.Напълниха го , обезвъздушиха системата и вечр си джиткам с клима и с 4 човека по баирчета с 90 на 5 без проблем.
    Ехехе, кой баир си качвал така... нанадолнището ли??? Не искам и грам да се заяждам, ама вече имам 20000 км. с туй слабото 1.2 иии това, което си написал си остава мираж за мен (колата ми няма забележка!).., както и да е ... PEACE!По-темата... мойто градско дава около 10, като му вземам здравето скача м/у 12 и 14. А ако карам ааааадски спокойно и превключвам на 2000 оборота (наложи ми се за няколко хиляди км.) даде 8, но то не си заслужава. На извънградско около 5 със 90 км/ч, после скача много. Уж за икономия го купихме туй малкото, то нищо общо
    Аз почти винаги превключвам на 2000 максимум 2400 оборота... явно е болно горкото..ама аз като карам карам кат’ пич дето се вика.. пуснати фарове, музика, климатроника изобщо не го спирам..зима лете .. все бачка..ама и пак 9 да идва по-съм съгласен, ама 12-14 вече ми идва в повечеееееее... Сега към края на месеца ще го закарам малко на реглаж на предницата, и ще кажа на момчета да погледнат и климатроника и другите неща, ако има нещо за смяна да го сменям, че мразя така... и не знам дали има нещо общо но трябва да сменя маслото на 118к КМ, а в момента съм на около 115 700..не знам просто.. ще го видим.. Поздрави.
    Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Working...
    X