Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трябва им инструмента, с който се притискат кофичките...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Трябва им инструмента, с който се притискат кофичките...

и да се извади пула, за да си направя реглаж, без да махам вала...може ли отнякъде да се купи или някой да има схема да се изработи примерностава въпрос за 1.6 Типо, ама мисля, че и на Уно е същия инструмент
    2004 Audi A6 4F
    2002 Lancia Y

За инструмента

Мой познат със двигател с2 046 си беше направил от гаечен ключ беше го изпилил с него си смени пуловете без да сваля валовете.Като се върне от казанлък ще го снимам и ще ти го пратя.

Коментар

да, а ако можеш дай и размери...))мерси предварително
      2004 Audi A6 4F
      2002 Lancia Y

Коментар

и да се извади пула, за да си направя реглаж, без да махам вала... може ли отнякъде да се купи или някой да има схема да се изработи примерно става въпрос за 1.6 Типо, ама мисля, че и на Уно е същия инструмент
        Продаваха се от Самара и с леко напасване могат да се използват! Направата им не е чак толкова сложна но не е оправдано ако не ги използваш редовно!А иначе, с две отверки , голяма, която набиваш /хоризонтално/ между гьрбицата и пула и малка с която задьржаш чашката /вертикално/, докато извадиш пула!

Коментар

Виж в магазин за професионални инструменти .Например Форс,Факом и др . В "Технотранс" преди години продаваха за 65 лв.
          sigpic
          Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
          475HP 11,5/1,9/191
          YouTube

Коментар

Ами аз имам такъв. Мога да го измеря и да ти пратя чертеж, но най рано в понеделник, защото ми е в гаража (нямам Нет в нас).
            Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
            Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
            BlueStorm transforms . . .
            . . . !!!

Коментар

За ключа..

Ключа е от симсон изпилен и в горния край където е гърбицата.Дано да съм ти помогнал.http://www.free.bol.bg/markant/Pictu...s/Hpim6159.jpg

Коментар

как ключа е от симсон и пише, че е произведен в USSR?някакав афтермаркет ключ ли е ?или дето се дава заедн с мотоциклета?
                2004 Audi A6 4F
                2002 Lancia Y

Коментар

KPEMATOP написа:
                  как ключа е от симсон и пише, че е произведен в USSR?някакав афтермаркет ключ ли е ?или дето се дава заедн с мотоциклета?
                  Не зная мисля че е от комплекта на симсона.Това няма значение че е от СССР.На ладите всички релета клаксони бобини бяха произведени в Елпром - Елхово.Значи ключа е за завиване на ауспуха към двигателя.

Коментар

значи ще търся от симсон такав ключ
                    2004 Audi A6 4F
                    2002 Lancia Y

Коментар

Working...
                    X