Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обортомер пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

mancuzo написа:
    Добре де! Защо само италянците не слагат оборотомер и темп датчик със стрелки да го е*а.Адски глупаво е това. Всички слагат ама фиат не!Това пулна лай*арщина. Из си искам оборотомера и темп датчика дето треа да се измислят преди да сложат скапания часовник. И не не се свиква без оборотомер. Ако някой има актуално мнение което да не е пълно с празни приказки, нека да се изкаже и да зарадва много хора като мен ,които проклинат Италянците ПОНЯКОГА.
    Мога да ти изброя още 5 модела на коли същия клас където на ДВГ до 1,3 нямат обортомер, корси, ивизи, голфове и т.н
    Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
    Втората......пак същата!
    (_-_)______////_______(_-_)
    Punto75-Вече на жената!
    Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

[quote="donnna"]
      слушай сега момче... Фиат Пунто 1.1 е нисък клас малка и ефтина кола... всички тези неща оскъпяват колата... като искате оборотомер и температурен датчик - купете си Пунто ЖТ, браво, брава и т.н. вие за 2000 лв. искате сичко... е то не става и душата в рая и ... до края...
      Оважавам това мнение! Немога да си успокоя коремните мускули от смях! Приемам забележката за 2000 хил, но само ако пунтото е за пред основен ремонт, или ако си го купил за 500 евро и за толкова си го докарал в БГ.
      CSI in the CAR !!!
      Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.

ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"

Коментар

Значи аз съм водач на типо.........По темата за оборотомера на моето типо исках да сложа и си купих ВДО оригинален страшен Обаче газ до ламарината какво стана показваше 1500 оборота или малко повече Четох каде ли не и нищо После си купих табло с оборт. на типо и проблема се реши с пускане на допълнителен кабел за оборотите от бобината..............Някой каза че го е излъгал да показва 200 оборота на празен ход, да това е била жицата за оборот. само че сега трябва да си купиш табло за пунтак и си готов. По мое мнение в оригиналните оборотомери на фиат има нещо което модулира сигнала 1 към 4
        Tipo 1.4i.e 94 - Alesio, DLS, Pioneer, BRC, NGK....

Коментар

табло

http://translate.google.com/translat...F8&sl=it&tl=bg ... екаде линкче със сними начи аз имам punto S 1.1 и съм разучил въпроса с уредите за новото табло зада тръгне оборотомер апросто тряа са прекара оше 1 кабел и да са върже на компа на буксара на 23 пин и за таблото е показно за кое краче тфа е прсто на S модела то кабел липсва на иначе принципа на SX е същия.
          >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Working...
          X