Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

монтаж на музика?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

valka_pone написа:
    Кажи ми някакъв адрес на TOYAGA.Някакви приблизителни цени не знаеш ли
    Не искам да им правя реклама, но са ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТОЧНИ И КОМПЕТЕНТНИ.Като идеш там търси Андрей.Давал е точно,компетентно и бързо отговор на всичките ми въпроси!!! http://www.toyaga.org/bg/Понеделник /утре/ мисля,че ще опитам да ти дам по-евтини алтернативи.
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Re

www.toyaga.org - тук можеш да видиш цени.Иначе имат монтажен център в Студентски град, точно преди на Дунев картинга в дясно в уличката. Отиди там и питай за Андрей - много си разбира от работата! Досега във всичките ми коли той ми прави музиката. Той най-добре ще ти каже какво да направиш.После кажи какво си направил
      Fiat Bravo 1.6 16v 103hp with K&N sport air filter

Коментар

Има цени само за няколко артикола. Никъде не мога да видя Pioneer. Не мога да видя цени за монтажКажи ми на теб колко ти излизаше монтажа

Коментар

valka_pone написа:
          Има цени само за няколко артикола. Никъде не мога да видя Pioneer. Не мога да видя цени за монтажКажи ми на теб колко ти излизаше монтажа
          Не знам как ще при тебе пич.При мен правиха радиоподготовка.Колата беше "голишарче".Сиреч вече си бях купил панелите за вратите...тонколоните,иначе преди бяхя едни джобове за вещи,музиката също я бях купил от Технополис...някакво JVC с МР3 за около 220 лв и пичовете ми взеха за монтаж около 55лв.А колоните също ги купих от тях,но държах никакво рязяне пилене и т.н, а както е "ПОЛОЖЕНО" от фабриката на Фиат.Ся както казвам на дискотека ходя отделно, и ако искам да хвана някоя мацка за гъза в колата ,то тази музика ми стига иначе ако трябвя да я зашеметявам допълнително право в "Червило".Купих от тях две предни колони/за вратите,две пищялки,където им е мястото и две задни колони там където завършва задната кора.Не си спомням цените,но помня,че за окабеляването беше около 55лв.Утре мога да ти дам друго място, мисля,че е по евтино.Закачество не гарантирам,тъй като не съм ходил там.Но тези в TOYAGA са виртуози... нито една драскотинка,нито една прашинка,като сваляха корите на вратите все едно правеха операция на сърдечно болен...само дето нямаше сестричка с къса ,бяла престилка да им подава инструментите!!! А и антена купих от тях защото колата нямаше.. 17 лв.. нали ти казвам автомобил без радиоподготовка.Ако имаш още въпроси питай.

Коментар

Мисля си че оставате с грешни впечатления. Аз не искам силна, а качествена музика. Но пък на няколко места попитах (за монтажи на кастофончета) дали размера на говорителите може да се отрази и ж/у качеството на музиката. Навякъде ми отговаряха положително. А като гледам какви дупчици са оставили за колони отстрани на кората италианите, си мисля, че единствените колони които могат да се сложат там са някакви пищялки. Ти с колко сантиметрови говорители си отзад. Не си мисли че умирам от желание да режа, но ако искам качествена музика, казват - режи. (или дай сумати пари за някаво си "активно връзване" - правило се отделна кора и куп други простотии за дооооста пари.)

Коментар

Не бе Валка, никой не се ебава с теб, ама прощавай да търсиш качествена музика в кола е все едно да търсиш качествено ебане в кола.За целта по-добре си взе ми микробус, ще имаш по-голямо качество и от двете.., прави и двете там където можеш да постигнеш това качество, сиреч в зала и в легло.Не знам колко пари наистина си решил да хвърлиш в това понятие "качествена музика" ама да поохладя малко ентусиазма ти, за да сложиш наистина качествена музика, ще ти трябват толкоз пари колкото на твоята кола да и сложиш един модерен газов инжекцион примерно!!!!.Не мисля,че понятието КАЧЕСТВЕНА МУЗИКА в автомобил може да се направи със сума по-малка от 1 500 лв.Е, "НЕРДЕ ЯМБОЛ НЕРДЕ СТАМБУЛ" приятелю?! За това ти казваме вече двама, иди във TOYAGA,питай и се осведоми.Момчето което ти препоръчваме с Пешо е компетентен и ще те светне най добре по тези въпроси.Успех!PS.. Отзад съм с 13 см говорители и не мисля,че са ми нужни по-голями.Във всеки случай този който се вози отзад на ме чува какво му говоря когато слушам по новините по Хоризонт, при положение ,че "напред-назад" е 50:50.

Коментар

Re

Ако наистина искаш качествена музика без рязане на кората няма да стане, защото в тия отвори дето са ги оставили за колони отзад може да се съберат максимум 13см. Отпред във вратите по принцип са елипси, но могат да влязат и 17см.Не си видял Pioneer защото те не предлагат. Pioneer има във Avitel (www.avitel-bg.com), но ако го купиш оттам трябва да го монтираш при тях за да ти важи гаранцията. Монтажа там е 15лв, колкото и в Тояга.

Коментар

Re

Наистина с по-малко от 1500лв. не може да направиш качествена музика - мойта стъпи горе-долу на тия пари +/- 100лв. Имаш минимум 500лв. за плейър, 300-400 за усилвател, 200-300 з задни колони (елипси 6/9" или 25см), около 300 за бас (зависи какъв), 100-150 за предни, плюс монтажа и пускането на кабели и бушони, и ето ти ги парите.

Коментар

по добре е да се направи друга корадо 1000лв ще се справи за качествена и силничка музика

Коментар

С тези цифри, които ми говорите, явно няма да си монтирам музиката наведнъж. А ако трябва да сменям кората, не виждам какво ме спира да срежа старата (докато си направя нова). Ще съм си селянче засега (с рязана кора), но на този етап ще е така (не мога сега да дам специално за кора 200 лв.)

Коментар

казвам ти да не я режеш защото,ако решиш да махаш говорителите,ще седи с дупки после,а една кора може да ти излезе и 10лв,зависи ако сам можеш да си я отрежеш + плат за тапицерия около 20 лв ти се връзва 30кинта

Коментар

Working...
                        X