valka_pone написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
монтаж на музика?
Collapse
X
-
Re
www.toyaga.org - тук можеш да видиш цени.Иначе имат монтажен център в Студентски град, точно преди на Дунев картинга в дясно в уличката. Отиди там и питай за Андрей - много си разбира от работата! Досега във всичките ми коли той ми прави музиката. Той най-добре ще ти каже какво да направиш.После кажи какво си направилFiat Bravo 1.6 16v 103hp with K&N sport air filter
Коментар
-
valka_pone написа:Има цени само за няколко артикола. Никъде не мога да видя Pioneer. Не мога да видя цени за монтажКажи ми на теб колко ти излизаше монтажаSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Мисля си че оставате с грешни впечатления. Аз не искам силна, а качествена музика. Но пък на няколко места попитах (за монтажи на кастофончета) дали размера на говорителите може да се отрази и ж/у качеството на музиката. Навякъде ми отговаряха положително. А като гледам какви дупчици са оставили за колони отстрани на кората италианите, си мисля, че единствените колони които могат да се сложат там са някакви пищялки. Ти с колко сантиметрови говорители си отзад. Не си мисли че умирам от желание да режа, но ако искам качествена музика, казват - режи. (или дай сумати пари за някаво си "активно връзване" - правило се отделна кора и куп други простотии за дооооста пари.)
Коментар
-
Не бе Валка, никой не се ебава с теб, ама прощавай да търсиш качествена музика в кола е все едно да търсиш качествено ебане в кола.За целта по-добре си взе ми микробус, ще имаш по-голямо качество и от двете.., прави и двете там където можеш да постигнеш това качество, сиреч в зала и в легло.Не знам колко пари наистина си решил да хвърлиш в това понятие "качествена музика" ама да поохладя малко ентусиазма ти, за да сложиш наистина качествена музика, ще ти трябват толкоз пари колкото на твоята кола да и сложиш един модерен газов инжекцион примерно!!!!.Не мисля,че понятието КАЧЕСТВЕНА МУЗИКА в автомобил може да се направи със сума по-малка от 1 500 лв.Е, "НЕРДЕ ЯМБОЛ НЕРДЕ СТАМБУЛ" приятелю?! За това ти казваме вече двама, иди във TOYAGA,питай и се осведоми.Момчето което ти препоръчваме с Пешо е компетентен и ще те светне най добре по тези въпроси.Успех!PS.. Отзад съм с 13 см говорители и не мисля,че са ми нужни по-голями.Във всеки случай този който се вози отзад на ме чува какво му говоря когато слушам по новините по Хоризонт, при положение ,че "напред-назад" е 50:50.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Re
Ако наистина искаш качествена музика без рязане на кората няма да стане, защото в тия отвори дето са ги оставили за колони отзад може да се съберат максимум 13см. Отпред във вратите по принцип са елипси, но могат да влязат и 17см.Не си видял Pioneer защото те не предлагат. Pioneer има във Avitel (www.avitel-bg.com), но ако го купиш оттам трябва да го монтираш при тях за да ти важи гаранцията. Монтажа там е 15лв, колкото и в Тояга.Fiat Bravo 1.6 16v 103hp with K&N sport air filter
Коментар
-
Re
Наистина с по-малко от 1500лв. не може да направиш качествена музика - мойта стъпи горе-долу на тия пари +/- 100лв. Имаш минимум 500лв. за плейър, 300-400 за усилвател, 200-300 з задни колони (елипси 6/9" или 25см), около 300 за бас (зависи какъв), 100-150 за предни, плюс монтажа и пускането на кабели и бушони, и ето ти ги парите.Fiat Bravo 1.6 16v 103hp with K&N sport air filter
Коментар
-
С тези цифри, които ми говорите, явно няма да си монтирам музиката наведнъж. А ако трябва да сменям кората, не виждам какво ме спира да срежа старата (докато си направя нова). Ще съм си селянче засега (с рязана кора), но на този етап ще е така (не мога сега да дам специално за кора 200 лв.)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар