Колеги, къде мога да отида да ми сложа едно CD в Брава-та? Освен Тояга (която незнам къде се намира също), на какви други места сте си си я монтирали? Мисля също да сложа отзад едни елипси (20-25 см.) - провисва ли кората? Yellow_Flash_Colorz_PDT_40 Мисля обаче че нямам изведени кабели до нея, тъй че и това ще трябва да ми влиза в монтажа на CD-то. Yellow_Flash_Colorz_PDT_33 Освен добри майсторчета, разбира се и цената не е без значение. Мерси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
монтаж на музика?
Collapse
X
-
Разходи се до Пиротска. В безистените в дъното има магазини за говорители. Там с удоволствие ще ти сложат каквото поискаш в колата. Ти в кой квартал си? Щото се сещам и за доста нецентрални места дето пак стават ама зависи колко си далече.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
ако те притеснява кората това не ти е проблем имам елипси бошман всяка тежи по 2 кг и на кората и няма нищо. Елипсите са модел бощман PR-6390 Turbo и са перфектни specifications:freq. Resp. : 45Hz-23000Hzsensitivity: 93dB/W*m (spl)nominal Impedance: 4 ohmspeak Power output: 700WContinuous power Input: 350 rmsRecommended amplif. : 5-110 rms
Коментар
-
viperecords
.
А аз съм с два 12" Пайнера на кората на Бравото и ми се наложи подсилванещото иначе все трябваше да надигам кората с върха на прастите си за да мога да затворя капака както трябва
Коментар
-
Нека бъдем реалисти - няма кора която да издържи тежки басови високоговорители - всяка по-голяма колона от стандартната в колата иска здраво укрепване на основата. Затова ти препоръчвам - висококачественни колонки на местата им и субуфер в багажника. Ще се родиш, пък и няма да се налага да режеш кори, деформации и т.н.Мога да ти дам адрес където да се посъветваш със специалисти, които ще пи покажат поне още 5 места за големи колни, вместо "селското" рязане на кора. Извинявай за израза, но всяко изрязване и последвало увисване или деформиране на кората си е чисто селско изпълнение. Освен това трептенето на тази кора едва ли може да "играе" в синхрон с ниските честоти - по-скоро обратното.www.briad-audio.com
Коментар
-
Колегата Stilo е много прав и аз пробвах да слагам говрители на кора даже си играх да си правя нова кора от дебел шперплат с 2 х 12 " бас но определено не звукна добре. Сега съм с 15" бас както му викат туба по нашенски и 4 високочестотни говрителия и 2 пуснати в средночестотния обхват монтирани отзад на стандартните места и определено звучи добре и без допълнителен усилвател не очаквай кои знае какъв звук
Коментар
-
Stilo написа:Нека бъдем реалисти - няма кора която да издържи тежки басови високоговорители - всяка по-голяма колона от стандартната в колата иска здраво укрепване на основата. Затова ти препоръчвам - висококачественни колонки на местата им и субуфер в багажника. Ще се родиш, пък и няма да се налага да режеш кори, деформации и т.н.Мога да ти дам адрес където да се посъветваш със специалисти, които ще пи покажат поне още 5 места за големи колни, вместо "селското" рязане на кора. Извинявай за израза, но всяко изрязване и последвало увисване или деформиране на кората си е чисто селско изпълнение. Освен това трептенето на тази кора едва ли може да "играе" в синхрон с ниските честоти - по-скоро обратното.www.briad-audio.comSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
valka_pone написа:ами вземи си една жигула и си се предвижвай от А до Б. Дайте иначе някакви подробности за варианта без рязане на кората (къде да го направя, колко ще ми струва, какви колони ще ми препоръчате да си взема и т.н.)SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар