здравейте колегиискам да попитам дали някой е имал като моя проблем който е :не бях карал 3-4 дни колата (FIAT Marea 97) и днеска се качвам завъртам ключа ... нема никой .. едвам завърта и едва запали ... (все пак запали) и ми даде грешка на ключа .. гася .. паля пак .. (отново трудно) и грешката с ключа изчезна (беше се получил нещо като рестарт защото и километрите дето съм изминал бяха нулирани) нещо с тока е .. но до сега не съм имал такива проблеми винаги съм палел с само с едно завъртане на ключа от рас без видими проблеми споделете опит и от какво може да е (ако губи ток .. каква може да е причината)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с палене Fiat Marea 97
Collapse
X
-
имах същия проблем акомулатора ми беше много стар и за четири дни некаране падна,заредих го карах още малко и го смених с нов това е истината колега-сега сутрин е студено маслото сава по гъсто и на стартера му трябва добър ток а може би аком.вече си заминаваFiat brava 1.4/12v mart 97(бензин-газ)
Коментар
-
благодаря колеги за отговорите според мен също най-вероятните причини са... или акомулатор или си мислех след смяната на оригиналния касетофон понеже побългарих малко кабелите за да имам 2 постоянни плюса на касетофона или алармата след като ми сложиха .. да е едно от тези неща причината ..някакви идеи как да проверя дали проблема не идва от алармата или от касетофона защото лесно ще сложа нов акомулатор , но да не се случи с него същото :D ??Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар