спрял сам се на този двигател искам да попитам някой който е с този двигател да сподели как се държи този двигател и слап ли е двигателят за купето. А също и колко струва смяната на ремъци и лека ли е за подръшка фиатката. Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Brava 1.2 16V
Collapse
X
-
Слаб е ако ще правиш рацерски изпълнения. Иначе за градско, нормално каране е 6 точки, макар че не е от икономичните. Аз мойто Браво като го гоня в града (но аз прекалявам много, нарочно пиля гумите, докато пропушат и се лигавя с ръчната), предната седмица стигнах разход 14/100. Поддръжката е добре... ангренаженият ремък (преди 2 години) беше 25-30 лв., има само една ролка, тя е по-скъпичка - 90 лв., водната помпа беше 60 лв. Стъпковото моторче се прецаква много при тея двигатели, там е по-солено от 300 до 500-600 лв, зависи от къде ще си го купиш. За изпреварванията, ДА, добре е да върнеш една предавка, така да си поне на 4000 оборота, той климатика сам се изключва и да имаш добра дистанция напред.Абе честно казано, едиствената причина, поради която, искам да си купя друга кола, е точно тва 1.2, идвва ми слабо.Fiat Bravo 80 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар