Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ при смяна радиаторчето на парното на Уно 70

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помощ при смяна радиаторчето на парното на Уно 70

Моля за извинение колеги(че ви занимавам с глупости),но прерових нета за някакво упътване за смяната на радиаторчето и немога да намеря нищо . Ще сваля таблото и т.н. ,но искам да знам ако има някакви тънкости да не направя някоя беля,ако някой може да ми помогне ще съм много благодарен !
    Fiat uno 70 SXie

Завираш се под жабката и разхлабваш долния маркуч на радиаторчето, за да изтече/подлагаш леген/ антифриза. Разхлабваш скобите на маркучите и ги издърпваш леко от двигателния отсек. Развиваш болтчетата на кранчето и го махаш. Радиаторчето е хванато с две винтчета в горната и долната част развиваш ги и дърпаш радиаторчето към тебе.Това е! Монтажа става в обратния ред. Ако има нещо неясно питай.
    Прикачени файлове
    Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

Да си жив и здрав TIP,голямо блогодаря,днес ще мъча да сваля таблото и дано да успея(на приложената от теб снимка ми се стува че може само с махане на жабката да се размина-хахаха-гладна кокошка просо сънува),надявам се да се справя и да не се налага да ти досаждам повече, още веднъж благодаря !!!!
      Fiat uno 70 SXie

Коментар

Няма нужда да махаш таблото. Ако махнеш жабката ще ти е два пъти по лесно.
        Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

Working...
        X