Здравейте колеги.Аз съм нов член във форума,за това първо привет на всички.А сега на въпроса.Притежавам Пунто 1.1,55 коня,97г.Няма никакви екстри,включително и сервоусилвател на волана.Та въпроса ми е -Може ли да се инсталира такова и ако може как става.Знам че на ПУНТО-то сервото е електрическо, та за това предполагам че има вариант да се монтира.Моля ви да ми помогнете с компетентни мнения.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПУНТО 1.1-Сервоусилвател на волана
Collapse
X
-
Колега Твоето е пунто мк 1 и е с хирдавлика а не с електрическо серво. Колегата ключар също се лъже.Незнам защо ти е хидравлика волана си е доста лек.Но все пак ако искаш трябва да си смениш рейката с хидравлична, също и помпа за хидравликата и евентуално стоиката дето я държи.Това ти трябва в общи линии но си е доста занимавка а и рейката е доста париhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
колега извиняваи но ако е 3-4годино по млада можеше да има електо усилвател ако евентуално ставаше да пригодиш щеше да ти излезе повече от колата само за инфо самия усилвател е от 1000 до незнам си колко стига ами ценрала за управление и още какво ли не там ти трябва по добре си караи така и си свиркаиФиат Пунто 1.2 8в 60 кончета
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар