При скорости над 120км/ч ми се появява странен шум. Идва (като че ли) от задното ляво колело и звучи като чукане по калника. При увеличаване на скоростта силата на чукането се усилва бързо, а при скорости под 110 - 120 км/ч го няма изобщо. Повече от 140 не посмях да вдигна - става много силен. Някой да се е сблъсквал с подобен проблем? Идеи?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шум при висока скорост...
Collapse
X
-
Re: Шум при висока скорост...
johnfound написа:При скорости над 120км/ч ми се появява странен шум. Идва (като че ли) от задното ляво колело и звучи като чукане по калника. При увеличаване на скоростта силата на чукането се усилва бързо, а при скорости под 110 - 120 км/ч го няма изобщо. Повече от 140 не посмях да вдигна - става много силен. Някой да се е сблъсквал с подобен проблем? Идеи?
-
Crash73 написа:Да, най-вероятно лагери за смяна.Lancia Kappa 2.4 JTD 99`
Uno 75 1.5i.e.8V 88`
Коментар
-
Разбира се ако падне циментацията на участък от лагера /както при мен на предишната 33-ка/ се чува леееко тупане, но в никакъв случай чукане. Бе колега всичко това са само предположения, най добре си огледай колата и ако не разбереш от какво е, иди на сервиз.Успех!Lancia Kappa 2.4 JTD 99`
Uno 75 1.5i.e.8V 88`
Коментар
-
Crusader написа:най добре си огледай колата и ако не разбереш от какво е, иди на сервиз.Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
Разкрачената задница е признак на заминали лагери на носачите, както каза колегата enforcer.Колега Crusader, описаните от теб симптоми - виене и промяната му при завой са в случай на износени лагери на главина, различни неща са.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар