Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за катализатор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колата е Bravo GT 1.8 16v 1996 година,а относно дали е с две сонди,нямам представа.

Коментар

И аз да попитам за катализатора.Карам изключително на газ.Оказва ли му това същото влияние както бензина? В смисъл, по-добре ли е или по-зле.До колкото знам пропан-бутана е по-чисто гориво от бензина и не трябва да влияе лошо на катализатора.чичо Нено
      Fiat Punto 1,1- 1996г.
      газ-бензин , "Lovato"

Коментар

Отворен съм за мнения,ако има някой идея нека я сподели. :D

Коментар

Аз моят го махнах преди два дена....На негово място сложих права тръба....Катализатора ми беше доста опушен.Разлика в звука няма никаква...Първите километри пушешо много черно....Сега нещата се оправиха и смея да твърдя, че пуши дори по-малко от преди.За вървенето....пак почти никаква промяна....върви една идея по лесно....иначе в динамиката почти никаква разлика.
          Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Когато махнах моя катализатор сложиха резонаторно гърне. Добре, първите месеци беше супер. Нямаше разлика във шума и т.н., но сега след 8 месеца - има !!! Харесва ми шума на колата - ръмжи си готино, обаче се усещат шибани вибрация под краката. Аз мислех за вариант да увия резонаторното гърне с минерална вата, аджеба утихнат малко вибрациите... Така че, не правете това вкъщи !!! Аз се преебах вече.
            www.CarProfi-BG.com
            Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
            Зареждане и ремонт на автоклиматици.
            Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Working...
            X