Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Скърцане на корите на вратите

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Скърцане на корите на вратите

Колеги корите на вратите ми скърцат и това ми къса нервичките та искам да ви попитам възможно ли е да се отстраи това скърцане и ако е възможно какКолата е пунто 2-врати 95г
    Пунто 1.2 75 94г климатик SX

Re: Скърцане на корите на вратите

zaxaxa написа:
    Колеги корите на вратите ми скърцат и това ми къса нервичките та искам да ви попитам възможно ли е да се отстраи това скърцане и ако е възможно какКолата е пунто 2-врати 95г
    Значи виж дали е от корите или от механизма за затварянето на вратата.....имам съвет и за двете Как да провериш ли? Отвори си леко вратата, и се движи по неравности и ако шума продължава е от корите, ако ли не, е от вратата!
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
      zaxaxa написа:
      Значи виж дали е от корите или от механизма за затварянето на вратата.....имам съвет и за двете Как да провериш ли? Отвори си леко вратата, и се движи по неравности и ако шума продължава е от корите, ако ли не, е от вратата!
      Еми аз мисля че е от корите защото като мина през легнал полицаи или някаква нвравност се чува скърцане като на пластмаса в метал(специфично).Но не съм 100%сигурен така че даи и двата савета пък да видим какво ще стане.
      Пунто 1.2 75 94г климатик SX

Коментар

zaxaxa написа:
        blagun написа:
        zaxaxa написа:
        Еми аз мисля че е от корите защото като мина през легнал полицаи или някаква нвравност се чува скърцане като на пластмаса в метал(специфично).Но не съм 100%сигурен така че даи и двата савета пък да видим какво ще стане.
        Ако е от корите - махаш всички щипки и лепиш корите с двойнозалепваща лента!Ако е от ключалките, намотаваш изолирбанд на желязото, за което се захваща!Но погледни механизма за захващане на облегалката на задната седалка - оттам скърцат повечето Алфи 145ци
        BMW E90 320D
        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Working...
        X