Колеги корите на вратите ми скърцат и това ми къса нервичките та искам да ви попитам възможно ли е да се отстраи това скърцане и ако е възможно какКолата е пунто 2-врати 95г

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Скърцане на корите на вратите

Collapse

X
- 

Re: Скърцане на корите на вратите

Значи виж дали е от корите или от механизма за затварянето на вратата.....имам съвет и за дветеzaxaxa написа:Колеги корите на вратите ми скърцат и това ми къса нервичките та искам да ви попитам възможно ли е да се отстраи това скърцане и ако е възможно какКолата е пунто 2-врати 95г Как да провериш ли? Отвори си леко вратата, и се движи по неравности и ако шума продължава е от корите, ако ли не, е от вратата!

BMW E90 320D Как да провериш ли? Отвори си леко вратата, и се движи по неравности и ако шума продължава е от корите, ако ли не, е от вратата!

BMW E90 320D
 ех. FIAT COUPE 2.0 16V 
 ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
 ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

- 

Еми аз мисля че е от корите защото като мина през легнал полицаи или някаква нвравност се чува скърцане като на пластмаса в метал(специфично).Но не съм 100%сигурен така че даи и двата савета пък да видим какво ще стане.blagun написа:Значи виж дали е от корите или от механизма за затварянето на вратата.....имам съвет и за дветеzaxaxa написа:Колеги корите на вратите ми скърцат и това ми къса нервичките та искам да ви попитам възможно ли е да се отстраи това скърцане и ако е възможно какКолата е пунто 2-врати 95г Как да провериш ли? Отвори си леко вратата, и се движи по неравности и ако шума продължава е от корите, ако ли не, е от вратата!Пунто 1.2 75 94г климатик SX Как да провериш ли? Отвори си леко вратата, и се движи по неравности и ако шума продължава е от корите, ако ли не, е от вратата!Пунто 1.2 75 94г климатик SX
 Коментар
- 

Ако е от корите - махаш всички щипки и лепиш корите с двойнозалепваща лента!Ако е от ключалките, намотаваш изолирбанд на желязото, за което се захваща!Но погледни механизма за захващане на облегалката на задната седалка - оттам скърцат повечето Алфи 145циzaxaxa написа:Еми аз мисля че е от корите защото като мина през легнал полицаи или някаква нвравност се чува скърцане като на пластмаса в метал(специфично).Но не съм 100%сигурен така че даи и двата савета пък да видим какво ще стане.blagun написа:Значи виж дали е от корите или от механизма за затварянето на вратата.....имам съвет и за дветеzaxaxa написа:Колеги корите на вратите ми скърцат и това ми къса нервичките та искам да ви попитам възможно ли е да се отстраи това скърцане и ако е възможно какКолата е пунто 2-врати 95г Как да провериш ли? Отвори си леко вратата, и се движи по неравности и ако шума продължава е от корите, ако ли не, е от вратата! Как да провериш ли? Отвори си леко вратата, и се движи по неравности и ако шума продължава е от корите, ако ли не, е от вратата! BMW E90 320D BMW E90 320D
 ех. FIAT COUPE 2.0 16V 
 ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
 ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
 Коментар
Реклама

Collapse

Коментар