Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем при превключване на втора скорост ...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем при превключване на втора скорост ...

Привет!Имам следното проблемче при скоростите на Uno 1.3 turbo: Превключването от първа на втора скорост става доста трудно като скоростите "изхъркват". Ако се внимава по някой път влизат и добре но трябва една "специфична" техника, която не ми се отдава всеки път От какво може да е проблема и как може да се оправи Доколкото разбрах едниния вариант е синхронизатори в скоростната кутия, като по-добрия вариант е вместо да се ремонтира, да се търси друга скоростна кутия. Ама преди да кача новите скорости, как да разбера дали и те не са проблемни?!Другото (което ми се вижда по-малко вероятно) е някакви пластмасови водачи (втулки?!) на скоростния лост, които да са се разбили, защото самия лост се "мандахерца" на празен ход където си поиска.Моля, дайте сйвет как да реша проблема, че е доста дразнещо ...Благодаря Ви предварително за мненията
    XE

Аз имам скоростна за Типо,може би да става и за Уно ,ако се решиш ше я спазарим.

Коментар

колега незнам до колко са идинтични моита и твойта кутия но това с мандахерцането на лоста се оправя много лесно! при мене от лоста излизат две щангиедната влиза в механизъм който се държи о две гайки за блока. в него е проблема.вчера го свалях оправих го и май засегаИме на продукта: Втулка скор. лост Снимка на продукта Производител: BIRTH Описание на продукта: Каталожен номер: B.4089 Оригинален номер: 4259848, 60806087 Цена на продукта: 1,50 лв.(Цената е с включен ДДС) Поръчай продукта третата ми спря да хьрка :D потърси инфо на: http://axm-auto.com/
      FIAT uno 1.0Fire 45hp

Аск "Vromos"- Бургас

Коментар

Благодаря колеги! Непременно ще видя тези втулки - дано се реши проблема, че не ми се сваля ск. кутия. Ако се наложи все пак, ще имам предвид тази от типото но аз не разбирам - трябва някой да каже дали става или къде се гледа кода на ск. кутия, за да ги сравним. Знам със сигурност че от обикновено Уно скоростите не стават за Уно турбо. За Типо не знам....Поздрави!
        XE

Коментар

Working...
        X