Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

халог. крушки

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

халог. крушки

препорь4айте ми хубави крушки за фаровете 4е тея хи4 ги няма с добра светлина да не са 55 kw по моштни

Осрам Силвърстар, супер са.
    Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01

Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02

ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Коментар

pinko168 написа:
      а каква е цената им и колко вата са

Коментар

pinko168 написа:
        Да, не са лоши - светят с 50% по-силно, въпреки че ватовете им са също 55, технологията им е друга. Кусурът им е, че са с доста по-кратък живот от обикновените крушки. Цената им е 12 лв. в Практикер, в Ауто Плюс цената е над 13 лв.
        Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.

Коментар

Re: халог. крушки

jarulmo написа:
          препорь4айте ми хубави крушки за фаровете 4е тея хи4 ги няма с добра светлина да не са 55 kw по моштни
          Не мога да разбера толкова ли е трудно вместо "4" да се натисне "Ч" - намира се точно до "ентер".
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
            jarulmo написа:
            Не мога да разбера толкова ли е трудно вместо "4" да се натисне "Ч" - намира се точно до "ентер".
            ништо лично на теб какво ти пречи дали е 4 или ч

Коментар

jarulmo написа:
              Грозно и дразнещо за повечето хора, а и от много време изобщо не е оригинално.
              FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

perlsite написа:
                jarulmo написа:
                Грозно и дразнещо за повечето хора, а и от много време изобщо не е оригинално.
                На същото мение, съм както и предполагам повечето хора тук Без лоши чувства колеги, но използвайте БЪЛГАРСКИТЕ БУКВИ .........край на оффтопика

Коментар

jarulmo написа:
                  Аз съм с Plazma, ако си взимаш такива вземи си 100W щото аз си взех 55 и не послушах продавачката че ще са слаби и сега са кат старите ми само че сини. Ако са 100W Плазма Ксенон сигурно ще са ок за цена от 12лв навсякъде....
                  Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                  Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

ми ште потърся че стая акция светлина си е майката

Коментар

geshabeli написа:
                      jarulmo написа:
                      Аз съм с Plazma, ако си взимаш такива вземи си 100W щото аз си взех 55 и не послушах продавачката че ще са слаби и сега са кат старите ми само че сини. Ако са 100W Плазма Ксенон сигурно ще са ок за цена от 12лв навсякъде....
                      При мен това малко не важи. На уно-то бяха сложили такива 100 ватови и жената постоянно ми пееше че са слаби. Една вечер се качих в уно-то и верно ми се сториха слаби. Скокнах до най близкия магазин и взех някаква куча марка NARVA /немски били, ма не ни се вярва много/ 55 вата /500 часа живот/, сложих ги и кат блесна онова уно....а бе направо прави "ден" от пред...знам че звучи съмнително, но е истина. Свети повече от Алфа-та. Това са моите впечатления и то от крушки за по 3 лева парчето.
                      Lancia Kappa 2.4 JTD 99`
                      Uno 75 1.5i.e.8V 88`

Коментар

Narva е една от най-старите и сериозни немски фирми за производството на всякакви крушки.http://www.narva.de/http://www.narva...rt.htmЕдна от първите фирми, направила ксенонови автомобилни фарове, абе в никакъв случай не е куча марка :D
                        Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01

Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02

ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Коментар

Ето какво се дискутира в един друг форум относно крушките на фаровете:http://tuning.bg/forum/viewtopic.php...er=asc&start=0
                          Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.

Коментар

има едни ксенон двоен,кво ще кажете за тях нещо ми се вижда че слабо светят 90/100 вата осрам 55/60 повече светят .Какви ще ми препоръчате? карам PUNTO SX TD 1.7

Коментар

Working...
                            X