Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Искам съвет за FIAT PUNTO - 2003 г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Искам съвет за FIAT PUNTO - 2003 г.

Здравейте!Нов съм във форума.Искам да си купя Фиат Пунто 2003 като този на приакчената снимка.Нека всеки, който има такъв да даде коментари и забележки относно каране, поддръжка, цена на резервни части и въобще всичко, което трябва да знам преди да отида да си го купя П.С. Препоръчайте и с какъв двигател да е?Бензин 1.2, 1,4.....дизел....
    Прикачени файлове

Аз бих избрал двигател 1.8/16V- около 130 коня мисля че беше.
    SEAT Leon Cupra 300
    Triumph Street Triple 765 R

Коментар

и цената за този мотор лети отностно темата .. не мога да коментирам .. със старото пунто, а новото почти няма общо със старото
      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Хайде бре хора, направете поредния фиатаджия Между другото това е най-добрият ми приятел, така че помагайте
        BMW E90 320D
        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Здравей колега, карам такова пунто от 1 година и нямам никакъв проблем досега само наливам безнзин. Смяната на ролките + ремъците (и на климатика) + масло, маслен филтър и всички други филтри + труд ми излезе към 350 лв. Двигателя е 1.2 16v и е доста пъргава. Управлява се изключително лесно - Dual drive волан, хидравличен съединител т.н. . ЕКУ-то на 1.2 16в двигателя е Bosch ME7.3H (което се ползва и във FERRARI F 360 Modena). Друго голямо предимство е ниският разход. За повече информация ето тук:http://www.punto.hit.bg/teh.html
          Fiat Punto Mk2 1.2 16V

Коментар

колега и 1,2 8V също не е за подценяване аз съм стакова и скоро смених ремаци ролки и масло за 150 лева цялата работа остана само маслото на скоростите да видя и си джиткам няма да сбърка колегата и като мойто и като на колегата милев успех колега
            Фиат Пунто 1.2 8в 60 кончета

Коментар

Единственото по-слабо звено е в електрическият усилвател на волана. Но вече и на него му се намери цаката, така че проблема е отстраним с малка инвестиция, ако се прояви де... Колата си заслужава отвсякъде
              Fiat Marea 1.8i 16V
              Fiat Tipo 1.4i 8V
              Fiat Punto 1.6i 8V
              www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

още мнения?

Коментар

vanisher написа:
                  още мнения?
                  Няма още мнения Това е, мятай се и не му мисли.... Нали знаеш аз ако бях на твое място, надявам се скоро да съм, щях да си взема новото Браво например
                  BMW E90 320D
                  ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                  ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                  ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

тази броня много рядко се намира. ако другите от 2003та го нямат това чернтоо по средата значи ли че са удряни ?

Коментар

130 к.с. за това купе са много.
                      BRAVA 1,4 12V
                      Nissan Navara

Коментар

Working...
                      X