Колеги има ли някъква особенност при смяната на алтернаторен ремък на фият браво 1.4 , мога ли да го сменя сам без да развивам нищо като верига на колело или трябва да търся майстор.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се сменя алтернаторен ремък на Фиат браво 1.4
Collapse
X
-
Re: как се сменя алтернаторен ремък на фият браво 1.4
kokopati написа:Колеги има ли някъква особенност при смяната на алтернаторен ремък на фият браво 1.4 , мога ли да го сменя сам без да развивам нищо като верига на колело или трябва да търся майстор.
Коментар
-
NikMar написа:MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
lov написа:kokopati написа:Колеги има ли някъква особенност при смяната на алтернаторен ремък на фият браво 1.4 , мога ли да го сменя сам без да развивам нищо като верига на колело или трябва да търся майстор.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Е чак резервната гума не ама си е доста широко.Но понеже темата е за ролката да споделя какво се случи при мен та ми се наложи да правя тази операция.Ролката от дълго време свиреше и я свалих за всеки случай като отида в магазина да не се разправям с глупости. Но за съжаление нямаше такава. Та на външен вид им нямаше нишо износено само дето лагера беше шумен.Е и не ми се връщаше в тоя му вид защото колата ми трябваше. Внимателно му свалих капсуловката, оказа се напълно сух без видими наранявания по сепаратора и съчмите. Измих го и го напълних с една малко по тежка грес и до сега ми изкара към 2 000 без да се е обадил. Даже днеска след като писах по темата се сетих да го погледна. Напънах с лулата да охлабя ремъка и пробвах за странични луфтове и за радост няма.
Коментар
-
kik73bg написа:NikMar написа:FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар