Как да извадя панела на който седят копчетата за парното? Панела се състои от две части които се държат на общо 4 болта. Махам болтовете, а панела не иска да излезе Та въпроса е как точно да ги извадя?
Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...
Колега искаш да смениш диодите на осветлението ли ?!!? Питам,защото и моите преди седмица спряха да светят и мене ме интересува как се сваля този панел...знам,че под въртока за степените има един болт !!!
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
Fiat Punto 1.2 16v LPG
Два са горе и два са долу-шестограми са. Искам да си изчистя въздуховодите от листа и боклуци. А някой, ако знае дали километраж с оборотомер и температурен датчик, дали става на пунто без горе посочените моля да сподели МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...
Два са горе и два са долу-шестограми са. Искам да си изчистя въздуховодите от листа и боклуци. А някой, ако знае дали километраж с оборотомер и температурен датчик, дали става на пунто без горе посочените моля да сподели МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
И аз имам същия въпрос
CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
Коментар