Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ново 20??! Къде е поленовия филтър?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ново 20??! Къде е поленовия филтър?

днес като проверявах антифриза ми хрумна да погледна поленовия филтър както представлява, че не съм го сменял никога. като отворих капачето на снимката очаквах да видя филтър но греда - дупка вероятно е на др място де но ми стана интересно и веднага щтракнах снимката. на това място трябва ли да има нещо?
    Прикачени файлове
    Brava 103HP
    ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Мисля, че ако нямаш климатик няма да имаш и филтър.
    BRAVO 1.6 16V

Коментар

По принцип там има стойка,на която се монтира филтъра,ама защо при тебе липсва...
      Фиат Крома 1.9 16v+
      Фиат Браво 1.6 16v
      Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Гледам в гаража, че колата има клима поне по копчетата има може климатика да е слаган допълнително и затова.
        Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

Мисля че по принцип и с климатик и без трябва да имаш такъв филтър и това на снимката му е мястото но все пак нне съм на 100% сигурен.
          Fiat Bravo 1.9JTD 105
          D I E S E L P O W E R

Коментар

Re: Ново 20 каде е поленовия филтър?

miro2177 написа:
            днес като проверявах антифриза ми хрумна да погледна поленовия филтър както представлява, че не съм го сменял никога. като отворих капачето на снимката очаквах да видя филтър но греда - дупка вероятно е на др място де но ми стана интересно и веднага щтракнах снимката. на това място трябва ли да има нещо?
            не се чуди българино, а си купи един и си сложи, просто човека, който е карал преди теб това колата го е махна и така ти я е продал
            Fiat Bravo 1.6, 16V, 103 к.с.,
            182A4.000, 1998г.

Коментар

Нямаш стойка за филтъра, тя представлява една пластмаса в която влиза и се хваща със щипки, потърси си от някоя морга, повече от 5 лв. не вяравам да ти излезе, но без нея няма как да поставиш фитър. Друг горе-долу ефективен вариант в твоя случай е дамски чорап, пристягаш го за ръбчето и си свиркаш.
              --Старата ръжда любов не хваща!--
              156 sportwagon 1,9 jtd 115
              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

имам климатик, и таблото е с копчето както трябва. хм тия макарони са разкостили вс преди да продават ужас ако засека в някоя автоморга може да погледна кви пари ще му искат но май ще си е така на самотек
                Brava 103HP
                ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Като гледам и поне, колкото успявам да видя от снимката, липсва пластмасовата рамка за филтъра, както са отбелязали някои колеги. Потърси по моргите, става и собствено производство в краен случай, но си е занимавка. Докато не се сдобиеш с нея няма смисъл да купуваш филтър. Хубаво е да свалиш двете пластмасови кори под чистачките и да огледаш, какво е положението, защото ако тази рамка липсва има шанс да е изчезнала и една малка кора над нея, която го предпазва от навлизане на вода.
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
                  X