някой знае ли причината за неработещ часовник на темпра.Наскоро си купих темпра с дигително табло, но часовника не работи. Някой знае ли какво е необходимо да направя или трябва да се подмени часовника
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
някой знае ли причината за неработещ часовник на темпра
Collapse
X
-
Re: някой знае ли причината за неработещ часовник на темпра
trifonare написа:някой знае ли причината за неработещ часовник на темпра.Наскоро си купих темпра с дигително табло, но часовника не работи. Някой знае ли какво е необходимо да направя или трябва да се подмени часовника
-
trifonare, само не слушай колегите с Типота като ти обясняват как се сваля Дигиталното табло, щото ако работиш по техния пример, трябва да си потрошиш таблото. Виж това +> http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=1908 иначе на мен до сега не ми е спирало да работи нищо по таблото и не мога да ти дам съвет за това!
Коментар
-
Моят часовник е полуработещНяколко месеца се вижда, няколко - работи на тъмно
Когато слънцето го освети, когато не работи, се оказва че всъщност си работи, но не се вижда. След известно време се самооправя
Е, в такъв случай каква е повредата?
Не взимай живота насериозно - жив от него няма да излезеш
Коментар
-
Повредата е точно в изгоряла лапмичка за задното му осветление-просто принципа на работа е такъв!Ако ти трябва крушка да знаеш - 1,2вата да не сложиш 2 ватова, че ще изглежда грозно!!!Ако намериш проблеми с намирането на такава свирни и ще се погрижаA20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:...1,2вата да не сложиш 2 ватова, че ще изглежда грозно!!!..Ако действително не ти е проблем да намериш 2, че и 3-ватови (ако изобщо има талива) свиркай. Тука у наше село и в по-големите села наоколо такова животно нема...
FIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Коментар
-
Убеден съм че на мойто Типо са по 1.2 вата!Всичките съм ги видял!Пробвах с 2 ватови и вечер особено това се вижда все едно е нещо супер важно!В момента на врътките на парното съм с 2 ватови и в града не се забелязва ама ако покарам извънградско след 1,2 часа каране започва много да дразни!!!A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:В момента на врътките на парното съм с 2 ватови и в града не се забелязва ама ако покарам извънградско след 1,2 часа каране започва много да дразни!!!E не знаех, че там има защото при мен не светят от както я купих.Я кажете как да ги сменя?
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
BO написа:Убеден съм че на мойто Типо са по 1.2 вата!Всичките съм ги видял!Пробвах с 2 ватови и вечер особено това се вижда все едно е нещо супер важно!В момента на врътките на парното съм с 2 ватови и в града не се забелязва ама ако покарам извънградско след 1,2 часа каране започва много да дразни!!!kiro_of_the_day написа:E не знаех, че там има защото при мен не светят от както я купих. Я кажете как да ги сменя?FIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Коментар
-
И да не забравиш за болчетата както ти ги описа колегата намиращи се под капачето над врътките (на което се поставя копчето за халогените - ако имаш отигинални) с една малка отверчица от страни напъваш и излиза!Докато се светна на далаверата го разглабях 3 пъти и се отказвах докато не се издразних и не ръчках всичко!!!Ама вече има форум и съм много доволен, че винаги има някой преди теб за нещо с което не можеш сам да се справиш!Вива :P :P ФОРУМ:P
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар