някой знае ли причината за неработещ часовник на темпра.Наскоро си купих темпра с дигително табло, но часовника не работи. Някой знае ли какво е необходимо да направя или трябва да се подмени часовника
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
някой знае ли причината за неработещ часовник на темпра
Collapse
X
-
Re: някой знае ли причината за неработещ часовник на темпра
trifonare написа:някой знае ли причината за неработещ часовник на темпра.Наскоро си купих темпра с дигително табло, но часовника не работи. Някой знае ли какво е необходимо да направя или трябва да се подмени часовника
-
trifonare, само не слушай колегите с Типота като ти обясняват как се сваля Дигиталното табло, щото ако работиш по техния пример, трябва да си потрошиш таблото. Виж това +> http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=1908 иначе на мен до сега не ми е спирало да работи нищо по таблото и не мога да ти дам съвет за това!
Коментар
-
Моят часовник е полуработещ Няколко месеца се вижда, няколко - работи на тъмно Когато слънцето го освети, когато не работи, се оказва че всъщност си работи, но не се вижда. След известно време се самооправя Е, в такъв случай каква е повредата?Не взимай живота насериозно - жив от него няма да излезеш
Коментар
-
Повредата е точно в изгоряла лапмичка за задното му осветление-просто принципа на работа е такъв!Ако ти трябва крушка да знаеш - 1,2вата да не сложиш 2 ватова, че ще изглежда грозно!!!Ако намериш проблеми с намирането на такава свирни и ще се погрижаA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:...1,2вата да не сложиш 2 ватова, че ще изглежда грозно!!!..FIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Коментар
-
Убеден съм че на мойто Типо са по 1.2 вата!Всичките съм ги видял!Пробвах с 2 ватови и вечер особено това се вижда все едно е нещо супер важно!В момента на врътките на парното съм с 2 ватови и в града не се забелязва ама ако покарам извънградско след 1,2 часа каране започва много да дразни!!!A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:В момента на врътките на парното съм с 2 ватови и в града не се забелязва ама ако покарам извънградско след 1,2 часа каране започва много да дразни!!!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
BO написа:Убеден съм че на мойто Типо са по 1.2 вата!Всичките съм ги видял!Пробвах с 2 ватови и вечер особено това се вижда все едно е нещо супер важно!В момента на врътките на парното съм с 2 ватови и в града не се забелязва ама ако покарам извънградско след 1,2 часа каране започва много да дразни!!!kiro_of_the_day написа:E не знаех, че там има защото при мен не светят от както я купих. Я кажете как да ги сменя?FIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Коментар
-
И да не забравиш за болчетата както ти ги описа колегата намиращи се под капачето над врътките (на което се поставя копчето за халогените - ако имаш отигинални) с една малка отверчица от страни напъваш и излиза!Докато се светна на далаверата го разглабях 3 пъти и се отказвах докато не се издразних и не ръчках всичко!!!Ама вече има форум и съм много доволен, че винаги има някой преди теб за нещо с което не можеш сам да се справиш!Вива :P :P ФОРУМ :PA20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар