Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Измиване на двигателя?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Моят двигател съм го мил доста пъти и никога не съм имал проблем ... изключая последният път когато ми свалиха кечето за обезшумяване което се намира на гредата точно срещу пистовия ремък.

Коментар

Vladim написа:
      Един път в година за мен е добре да се мие мотора, ако се предпазят всички електронни компоненти, не виждам, какво може да му стане!? Все пак моторите са предвидени малко, или много да се мокрят, е... без да се обливат с пароструйка. С обикновен маркуч със струя и с препарат обезмаслител стават чудеса! Вски, който си базика мотора обича малко, или много да му е чистичко там, а на, който не му пука... да си я кара мърлява на майсторите. Да не говорим, че от тях има супер мърлячи, и ако се отвори мотора, едва ли някой ще си направи труда да почисти преди това. Все едно, изборът е на всеки! :D
      Напълно съм съгласен,и аз мразя мърлявата работа и напролет ще си го измия пак мотора,тъкмо ще е за смяна маслото(много оливам като го сменям ).Когато го мия не покривам абсолютно нищо,само внимавам около акумулатора.Използвам обезмаслител Меглио(за домашна употреба е),струва около 4-5лв и прави чудеса :D

Коментар

Аз моите на Пунтото и на Бравата не съм ги мил въобще само ги забърсвам, не ми трябва на баир лозе, в неделя гледах едни автоджамбазин как псува Брава 1,6 МI и се проклина че й умил двигателя и вече 2-ри ден неможе да я запали като хората, опитва се да работи двигателчето ама едвам пърпори де на 2 де на 3 цилиндъра, така че тука съм си забранил миенето, ако беше Жигула няма проблем ама с тези електроники ЗАБРАНЯВАМ СИ ГО.
        FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
        Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Working...
        X