Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Добавка за двигателя

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Добавка за двигателя

Колеги какво ще кажете за добавката за двигател РЕСУРС? Върши ли някаква работа или е измама?
    FIAT PUNTO 55 SX
    FORZA ITALIA

на същата фирма има една с нанотехнология много е добра веднага утихва двгто
    fiat bravo 16_16v 103hp

Коментар

Re: Добавка за двигателя

vas_gt написа:
      Колеги какво ще кажете за добавката за двигател РЕСУРС? Върши ли някаква работа или е измама?
      Върши върши.Пробвано на Корса 85г. Но не очаквай чудеса :D

Коментар

То има няколко вида добавки на Ресурс.На теб за какво ти трябва?
        И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

MartoModev написа:
          То има няколко вида добавки на Ресурс.На теб за какво ти трябва?
          За Дедра 2000 да се намали триенето при студен старт, че идва зима.
          FIAT PUNTO 55 SX
          FORZA ITALIA

Коментар

Слагай Castrol Magnatec 10w40 и си готов. Ако все пак държиш да е добавка пробвай с Лики Моли за хидравличните повдигачи. Половин опаковка стига. Опаковката е около 12лв.
            The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
            Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
            Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Еми ето разгледай ама то какво пише не означава че е така.Ама може и да има ефектhttp://www.asmotors.eu/kak.htm

Коментар

Чувал съм че почнеш ли с добавки няма спиране Yellow_Flash_Colorz_PDT_22

Коментар

Аз изпробвах POLITRON MTC. Струва 35лв. за 470мл. Смея да твърдя, че написаното в техните рекламни брошури не е преувеличено. Е не съм карал толкова, че да видя износването как е, но почистването и полирането на триещите се повърхности стана. Иначе на старата ми кола и аз бях с ресурс превантивно, да се предпазя от проблеми. Сипвах по едно шишенце при всяка смяна на маслото. Ефект определено има и не е измама. Само че! Специалистите в тази област казват да се избягват добавки които съдържат твърди частици. Аз затова съветвам за Политрон. Но пък цената е малко солена. Ама пък хубаво и ефтино.........Е дано съм бил полезен, това е моя опит с тия чудеса.
                  Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Danchojn написа:
                    Аз изпробвах POLITRON MTC. Струва 35лв. за 470мл. Смея да твърдя, че написаното в техните рекламни брошури не е преувеличено. Е не съм карал толкова, че да видя износването как е, но почистването и полирането на триещите се повърхности стана. Иначе на старата ми кола и аз бях с ресурс превантивно, да се предпазя от проблеми. Сипвах по едно шишенце при всяка смяна на маслото. Ефект определено има и не е измама. Само че! Специалистите в тази област казват да се избягват добавки които съдържат твърди частици. Аз затова съветвам за Политрон. Но пък цената е малко солена. Ама пък хубаво и ефтино.........Е дано съм бил полезен, това е моя опит с тия чудеса.
                    Колега къде го има този Политрон
                    FIAT PUNTO 55 SX
                    FORZA ITALIA

Коментар

Ето официалният сайт на български: http://polytron.bg/index.php?option=...d=12&Itemid=34 , ето и оригинала: http://www.polytronproducts.com/index.html
                      Fiat Punto 1.1 Petrol year 95

Коментар

Working...
                      X