Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за гуми!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съвет за гуми!

Здравейте колеги!Искам да видя вашите мнения и препоръки!.Та питането ми е следното!?:..Понеже нямам финансова възможност мисля да си купя само два броя зимни гуми и да ги сложа на предните колела!Тъй като отзад са летни,дали ще имам проблеми със вървежа и най-вече със спирането?
    Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
    Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

ще имазадната ти ос ще е много нестабилнапри всеки лек завой ще се съобразяваш с неяпри спиране ще е същотоще имаш проблеми определено
    Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

Зависи, но смятам че няма да е толкова тежко положението, както го описва колегата преди мен, просто карай по-полека и влизаш в завоите с една идея по-бавно е зависи колко грайфер е останал от летните да не са за мъгла.
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

В завоите има риск дори, ако си с всесезонни гуми отзад пък камо ли с летни! Въртял съм с такава конфигурация и имам едно на ум от тогава. Сега съм с 4 зимни гуми за да ми е мирна главата! Ако все пак си решил да правиш това, което си описал, когато темперетурата е под 3 градуса взимай завоите с много ниска скорост! Иначе рискуваш задницата да те изпревари!
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Събери си единия месец пари за две гуми, другия - за още две и готово. Зимата не е дошла още. Ако все пак не успееш да купиш четири гуми, като падне сняг и температурите са трайно под нулата, колата - в гаража, за да ти е мирна главата и да не рискуваш.
          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Working...
          X