КОлеги къде мога да ида да ми лепнат спойлерчето за 3-тата врата в София?Ако някой знае или го е правил да сподели.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лепене на спойлер
Collapse
X
-
На Илко (ilkor) колата е така, ama как е слагано не знам. Доколкото знам така я е купил, не го е правил той,защото и аз съм го питал, исках да слагам спойлер.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Еми аз го лепнах със прозрачен силикон за прозорци....За сега се държи....единствено в единия ъгъл не можа да се хване на 100 процента, но за сега няма проблеми.Имаче купих го от форума един пич го продаваше за 40 кинта....боядисаха ми го....отрязах му болтовете и после със силикона....като за по сигурно сложих силикон и на местата където бяха болтовете.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Moment super fix - това, дето го рекламират - желязно е. Лепих с него пластмаса към желязо, лайсни по стените (пластмаса-латекс), едната лайсна на колата, отпред една пластмаса - залепне ли - не мърда. Само, че не лепи веднага, а трябва да се притисне за 1-2 минути. Единствен проблем е цвета... но иначе е желязно...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Geraka написа:Еми аз го лепнах със прозрачен силикон за прозорци....За сега се държи....единствено в единия ъгъл не можа да се хване на 100 процента, но за сега няма проблеми.Имаче купих го от форума един пич го продаваше за 40 кинта....боядисаха ми го....отрязах му болтовете и после със силикона....като за по сигурно сложих силикон и на местата където бяха болтовете.
Коментар
-
Geraka написа:Еми аз го лепнах със прозрачен силикон за прозорци....За сега се държи....единствено в единия ъгъл не можа да се хване на 100 процента, но за сега няма проблеми.Имаче купих го от форума един пич го продаваше за 40 кинта....боядисаха ми го....отрязах му болтовете и после със силикона....като за по сигурно сложих силикон и на местата където бяха болтовете.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар