Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лепене на спойлер

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Лепене на спойлер

КОлеги къде мога да ида да ми лепнат спойлерчето за 3-тата врата в София?Ако някой знае или го е правил да сподели.
    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

С черен силикон , но за лепене не за уплътнение

Коментар

От каде си го намерил спойлерчето :P и аз си търся.
      I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way......

Коментар

На Илко (ilkor) колата е така, ama как е слагано не знам. Доколкото знам така я е купил, не го е правил той,защото и аз съм го питал, исках да слагам спойлер.
        Ex Fiat 126P
        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
        Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
        Alfa Romeo 147 1.6 TS
        Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Еми аз го лепнах със прозрачен силикон за прозорци....За сега се държи....единствено в единия ъгъл не можа да се хване на 100 процента, но за сега няма проблеми.Имаче купих го от форума един пич го продаваше за 40 кинта....боядисаха ми го....отрязах му болтовете и после със силикона....като за по сигурно сложих силикон и на местата където бяха болтовете.
          Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Moment super fix - това, дето го рекламират - желязно е. Лепих с него пластмаса към желязо, лайсни по стените (пластмаса-латекс), едната лайсна на колата, отпред една пластмаса - залепне ли - не мърда. Само, че не лепи веднага, а трябва да се притисне за 1-2 минути. Единствен проблем е цвета... но иначе е желязно...
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Geraka написа:
              Еми аз го лепнах със прозрачен силикон за прозорци....За сега се държи....единствено в единия ъгъл не можа да се хване на 100 процента, но за сега няма проблеми.Имаче купих го от форума един пич го продаваше за 40 кинта....боядисаха ми го....отрязах му болтовете и после със силикона....като за по сигурно сложих силикон и на местата където бяха болтовете.
              A при висока скорост като се увеличи налягането върху спойлера,сигурно ли е,че няма да изхвърчи?

Коментар

Според мен да. Вярно, че имаш Браво - ама не е F16 ... На чисто нови коли се слага двойнолепящо. Миля че няма да има проблем.
                I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way......

Коментар

А не мислиш ли,че щом от Фиат са го направили с болтове и гайки,това е било по удачния вариант?

Коментар

как си сметна спойлера, или го избра на общо основание?
                    "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
                    Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
                    Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Geraka написа:
                      Колега можеше да не режеш болтовете а просто да ги развиеш аз така направих,но още не съм го залепил.
                      Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

Сега 5 дена след залепянето и около 300км пробег гледам, че малко се е поразхлабило, та ще мисля как да го стабилизирам, за да не остана някъде без него.

Коментар

cls618 написа:
                          Според мен да. Вярно, че имаш Браво - ама не е F16 ... На чисто нови коли се слага двойнолепящо. Миля че няма да има проблем.

Коментар

Ако го залепиш с полиуретаново лепило, ще можеш да си дърпаш колата за крилото, ако не се откърти междувременно 3-тата врата де!

Коментар

Working...
                            X