Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto 1. 1.6ELX 90hp. - прегрява. Моля помогнете :-)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Punto 1. 1.6ELX 90hp. - прегрява. Моля помогнете :-)

Здравейте колеги От известно време на сам имам следният проблем. Колата ми губя някъде вода (в началото беше антифриз ама вече...). Та ситуацията е следната на няколко стотин километра (400 - 500) изведнъж колата ми започва да грее рязко почти влиз в червеният сектор, водата ври....и знаете как е. Първоначално едни големи "майстори" ми казаха, че понеже изпарителя ми е много високо водата не достига до него и е нормално на няколко стотин километра да го прави, но говорих с няколко газаджии които казаха, че това е абсолютна глупост. Аз лично се съмнявам, че това е някое старо водно съединение или дори радиатор....ама явно дупката е толкова малка, че никога не намирам вода под колата. За спукана глва мисля, че не може да става и дума, тъй като досега одавна да съм блокирал а и маслото ми е нормално. Моля ако някой е имал подобен проблем или има на идея от какво е да помогне.Аз вече нямам идея а идва зима пък и не е хубаво разха на вода да е колкото този на бензин.
    FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Е колко горе долу се губи за 400км?
    Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

А гледал ли си пушека отзад какво представлява, ако излиза бяла пара проблема е в гарнитурата.
      FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
      Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Danchojn написа:
        Е колко горе долу се губи за 400км?
        Доста, около 2 литра. Забелязъл съм, че пуши повечко и е по-бял но не много.
        А гледал ли си пушека отзад какво представлява, ако излиза бяла пара проблема е в гарнитурата.
        FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

на нас ни беше заминала водната помпа, сега като я сменихме всичко е ок. иначе имахме същите симптоми и си мислехме, че някъде сме спукали казанче или е заминал радиатора.
          Manowar forever!

Коментар

Гарнитура, водна помпа, радиатор на парното или съединения...
            Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...

Коментар

Според мен сериозен оглед на канал.
              Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Гарнитура, водна помпа, радиатор на парното или съединения
                добявям - изгнила тапа на блока...
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                X