Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ел-Стъкла! Схема или добър майстор ?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ел-Стъкла! Схема или добър майстор ?!

Проблемът:От шофьорската врата се командва само шофьорското стъкло, а другото неще!Но от другата врата стъклото си се управлява без проблем!Става дума за ФИАТ БРАВО.Когато се направи опит да се командва стъклото от бутона на шофьорската врата, бутона на пътническата врата премигва, но никаква реакция. Сменяхме бутончето - същата работа!Дайте идей , схеми или телефон и адрес на някой майстор дето е на ТИ с ел.инсталацията на колата!Благодаря предварително !

Re: Ел-Стъкла! Схема или добър майстор ?!

idiotcho написа:
    Проблемът:От шофьорската врата се командва само шофьорското стъкло, а другото неще!Но от другата врата стъклото си се управлява без проблем!Става дума за ФИАТ БРАВО.Когато се направи опит да се командва стъклото от бутона на шофьорската врата, бутона на пътническата врата премигва, но никаква реакция. Сменяхме бутончето - същата работа!Дайте идей , схеми или телефон и адрес на някой майстор дето е на ТИ с ел.инсталацията на колата!Благодаря предварително !
    бате, ще да дава накъсо някъде. може би знам ли, ама не си заслужава да се занимаваш, на мен пи4а ми взе 10 лв за 2.30мин работа по мойто стъкло, като разглоби вси4ко и после ми вика 10 кинта много ли са ти? доволен съм от него и май няма смисъл за 5-10 лв да се занимаваш ти, ако искаш на ли4но ще ти пратя телефона му.
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Кое бутонче смени? При мен имам нещо като джойстик за движение на огледалото в 4-ри посоки, както и допълнителен ключ който може да заеме 3 позици: ляво огледало, неутрално положение и дясно огледало - това ли копче сте сменили ?
      FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

perlsite написа:
        Кое бутонче смени? При мен имам нещо като джойстик за движение на огледалото в 4-ри посоки, както и допълнителен ключ който може да заеме 3 позици: ляво огледало, неутрално положение и дясно огледало - това ли копче сте сменили ?
        абе човека говори за стъклата бе, не за огледалата. :D

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Да, не съм доогледал внимателно.. но по същество проблема е от един и същи вид
          FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Working...
          X