Всъщност те са две, кото гледам схемата К28-1 и К28-2. И двете трябва дя са най-обекновенни с 4-ри извода. Виждам в жабката 4 релета Жълто, голямо сиво, второ жълто, малко черно. Под бара има още две релета жълто и малко черно.Днес направих диагностика и стигнах до релето. не дава + към превключвателя на степените.Предполагам, че са жълтите горе в жабката, но не съм сигурен?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде се намира релето за вентилатора на купето Брава 1,6 16V
Collapse
X
-
Колега и аз имах същият проблем. Колата е Bravo 1,8 16 V с климатик. Проблема ми беше че вентилатора не духаше в никакво положение на ключа и се включваше само на 1 степен при включен климатик. При мен релетата се намират под джабката, на една метална планка 2 на брой - едно жълто по - голямо и едно черно малко. Жълтото щраква като подадеш контакт, а черното като включиш климатика. Проблема при мен се оказа жълтото, щракаше си, но пластините вътре бяха нагорели и не контактуваха. След разглобяване и почистване всичко се оправи и сега парното си духа както трябва на всички степени. Успех, дано да съм помогнал.Fiat Bravo GT '97 1,8 16V 113 к.с. - лична
Skoda Octavia '06 1,6 101 к.с. - служебна
Реклама
Collapse
Коментар