Здравейте колеги аз съм нов във този форум и имам фолксваген пасат б3 1.6 тди 82.к.с , но мисля да си купувам и fiat marea weekend td100 ili 1.9 jtd , но незнам и двата мотора са хубави, но искам да знам какви са срещаните проблеми с Мареа-та по ходова част ,мотор и купето и гние ли? Също и скъпили са и частите, динамична ли е и ... БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!! МОЛЯ ЗА СЪВЕТИ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на автомобил
Collapse
X
-
Re: Покупка на автомобил
marea_td_100 написа:Здравейте колеги аз съм нов във този форум и имам фолксваген пасат б3 1.6 тди 82.к.с , но мисля да си купувам и fiat marea weekend td100 ili 1.9 jtd , но незнам и двата мотора са хубави, но искам да знам какви са срещаните проблеми с Мареа-та по ходова част ,мотор и купето и гние ли? Също и скъпили са и частите, динамична ли е и ... БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!! МОЛЯ ЗА СЪВЕТИ.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
-
Re: Покупка на автомобил
marea_td_100 написа:...искам да знам какви са срещаните проблеми с Мареа-та по ходова част ,мотор и купето и гние ли? ...Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
marea_td_100 написа:На мен пък един приятел ми каза че всички дизелови двигатели на Мареа горели много масло, зимата не палели и имали проблеми с електрониките. За това искам вашите мнения. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНОSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
///// написа:Най-много оплаквания има от алуминиевите картери!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
marea_td_100 написа:На мен пък един приятел ми каза че всички дизелови двигатели на Мареа горели много масло, зимата не палели и имали проблеми с електрониките. За това искам вашите мнения. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНОFiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Replay написа:истината обаче е че Мареа е страшно добър модел за времето и класа си и най-вече за цената си която е ниска именно защото"Абе един човек ми каза че Фиатите не стават",Избирай внимателно и оглеждай добре
Коментар
-
Колега карам VW Golf 3 Yahting(комби) и FIAT Marea. Разликата във возията при 2те коли е умопомрачителна в полза на фиата. Като комфорт и екстри ползата е пак тук. Като цени за части фиата е малко по скъпичко, но нали знаеш какво са казали хората: Който има брада му трябва бръснач. Относно това кое се чупи повече немога да кажа със сигурност понеже фиата го карам по 1000км месечно а Голфа по 2000-2500. Но като цяло ми се струват еднакво здрави, като изключим надигналите се от ръжда вежди и незнайно как таван на голфа , а пък разликата в годините на производство са само 2. Мисля, че мареата ще ти е малко по тясна, ако си кат мен 130 оки. Така, че успех и дано уцелиш колата.Fiat Marea SX 1.6. 16V '98
Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V '99
Коментар
-
Браво колега правилно си се насочил.Имам един приятел смени голфа 1.6 с брава 1.8 16в и сега сияе от щастие.Радвам се че се увеличаваме.Преди 15г. като си купих първия фиат всички ме мислеха за луд.И въпреки че не си знаеше километрите и с телоподаващото често работех по него (ФИАТ РИТМО 75 ЦЛ 82г.) масло наливах само когато го сменях.Успех в покупката!И аз се ослушвам за една 1.9жтд само че ланча либра.fiat REGATA 1.9 DS
lancia LIBRA 1.8 SW
Коментар
-
И по мое скромно мнение Мареата е по-добрият избор.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар