Имате ли представа, къде продават на метър такива кабели? Виждали ли сте някъде? Трябват ми за една стара кола, която от завода е излезнала с кабели без съпротивление, а всичките днешни кабели са силиконови и имат съпротивление, което според мен води до проблеми. Друг е въпроса, че и свещите са със съпротивление...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ай ся де... кабели за свещи, ама без съпротивление!
Collapse
X
-
Re: Ай ся де... кабели за свещи, ама без съпротивление!
Vladim написа:Имате ли представа, къде продават на метър такива кабели? Виждали ли сте някъде? Трябват ми за една стара кола, която от завода е излезнала с кабели без съпротивление, а всичките днешни кабели са силиконови и имат съпротивление, което според мен води до проблеми. Друг е въпроса, че и свещите са със съпротивление...Ex. Grande Punto Driver
-
И аз за магазините за кабели се сетих... знам един-два магазина на производители от, които съм си купувал, какви ли не кабели... мислех, че едва ли ще открия такива, но ще мина скоро от там да ги попитам Колата е Опел Кадет, но от старите кадети 80-та година е Там е работата, че и свещи без съпротивление се намират трудно... и в повечето магазини, като ги попиташ те гледат, като извънземно, питат за, каква кола са и вадят каталози...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Нормално е, но не е нормално все да ми дават свещи с по 5 килоома съпротивление. Свещите, които ги дават, като фабрични отдавна ги няма и заместителите им също. Новите нещо не са в час. 2 компекта Bosch и един Champion съм пробвал... все едно и също. Колата е Opel Kadett 1.3N 80-та година.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Със или без съпротивление все тая.Съпротивителните проводници само подобряват обезшумяването на радиото тоест намаляват смущенията от запалителната система.Това 5 или 10 килоома не може да предизвика никакви проблеми дори е за предпочитане.Тук говорим за високо НАПРЕЖЕНИЕ и нисък ТОК .Следователно 5 килоома за тези 20 киловолта примерно са нищо. :DАЛ.ПЕТРОВ
FIAT PUNTO 1.2 8V
Коментар
-
sacho написа:Със или без съпротивление все тая.Съпротивителните проводници само подобряват обезшумяването на радиото тоест намаляват смущенията от запалителната система.Това 5 или 10 килоома не може да предизвика никакви проблеми дори е за предпочитане.Тук говорим за високо НАПРЕЖЕНИЕ и нисък ТОК .Следователно 5 килоома за тези 20 киловолта примерно са нищо. :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар