Здрарвеите:Имам следните проблеми,ако някои може да даде предложение за какво иде реч ще съм благодаредн.Значи колата върви много зле подавам и газ тя се замисля пък тръгне, абе не върви хич добре.Ходих на диагностика сичко ок било откачах клемата за мап сензора и карах малко имаше разлика но много малка(към по добро) и просто незнам такъв разход за такъв варвеж.Прави ми впечатление че ми губи вода и доста ми пръска от ауспуха вода(мисля)мисля си дроселова клапа да не би да ме мъчи.Дано някои има идея че незнам мерси предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Висок разход на гориво
Collapse
X
-
vladi_stoev написа:Пичове моето браво хвърля вода от ауспуха вече 20000км а си върви ок.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:vladi_stoev написа:Пичове моето браво хвърля вода от ауспуха вече 20000км а си върви ок.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Ами какво чакаш виж дали надува водната система.А това на другите колеги е конденз които е нормален за студените дни.А ако са на газ и през топлите дни.Виж си и маслото ако е като боза значи,че гарнитурата ти е за смяна и главата за шлайфане.Не си прави експерименти,защото идват студените дни и без кола е много зле.FIAT BRAVO 1,6 16V 103ps ''97''г.
Коментар
-
колеги наскоро забелязах доста подобни симптоми и при моята брава а това за гарнитурата не съм го чувал досега и ми стана интересно, значи:губя охладителна течност, наското сложих и сега пак е под минимуматермостата дори и при 8гр навън седи над средата без да пада и на перкакогато загрее мощноста ми се струва че намалявапоследните два пъти качи рзход с 2лтр, за което писах и ходих на газаджия който направи настройки и сега ще видя резултат това събрано може ли да означава гарнитура? тва каде е и може ли с просто око да се види че е за смяна? мерси предварителноBrava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
zzzz323 написа:Ами първо си виж маслото какво е на цвят и виж дали не ти тече някои маркуч може и само да сълзи и това е достатъчно да има леки загуби. А за мощноста е нормално.Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
Re: Висок разход на гориво
Petar_Bravo написа:Здрарвеите:Имам следните проблеми,ако някои може да даде предложение за какво иде реч ще съм благодаредн.Значи колата върви много зле подавам и газ тя се замисля пък тръгне, абе не върви хич добре.Ходих на диагностика сичко ок било откачах клемата за мап сензора и карах малко имаше разлика но много малка(към по добро) и просто незнам такъв разход за такъв варвеж.Прави ми впечатление че ми губи вода и доста ми пръска от ауспуха вода(мисля)мисля си дроселова клапа да не би да ме мъчи.Дано някои има идея че незнам мерси предварително.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар