Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мареа 2.4 дизел мнения

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мареа 2.4 дизел мнения

Интересува ме нещо повече за модела,къкде са слабите места,какво да гледам.Мисля да я бартосам за Бравата.Казаха ми че има 6 аербега 2.4дизел 120кончета.колко е реалната цена на тоя модел и т.н.Благодарско на всички. 4200 ЛВ. Покажи в евро Покажи в usd Покажи в леваДата на производство декември 1997 г.Тип двигател ДизеловСкоростна кутия РъчнаКатегория ХечбекПробег 210040 кмОсобености:4(5) Врати, ABS, Airbag, Бордови компютър, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Климатроник, Лети джанти, Металик, Нов внос, Стерео уредба, Центр. заключване
    Прикачени файлове
    Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Слабото място е че горивото не се впръсква директно в цилиндъра! Не инвестирай в умираща технология!

Коментар

Това с 6 еърбега малко ме съмнява. 4 да ам 6 не знам. Ако беше JTD щях да ти кажа да се мяташ на него но TD не ми е познато. Единствения проблем за който се сещам е че е доста по тежка от другите и по бързичко се разбива но то си зависи и от карането и не на последно място ПРОКЛЕТИТЕ ДАНЪЦИ. Ще бъде някъде към 130лв.
      Fiat Marea Weekend 2,4 JTD 130 HLX
      2000г.
      Fiat Tempra 1'8 ie 1990 /покойница/

Коментар

Този модел няма бордови компютър в смисъла, който влагат търговците - разходомер и т.н.

Коментар

ogi28b написа:
          Слабото място е че горивото не се впръсква директно в цилиндъра! Не инвестирай в умираща технология!
          Уф ама ти уби всичко в желанието на колегата за този автомобил.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

ogi28b написа:
            Колата на колегата е турбо дизел.Как така горивото да не се впръсква в цилиндъра??Аз незнам да има дизел на който горивото да не се впръсква в цилиндъра.Да не би да искаш да кажеш че не е Комън рейл??И моите уважения към теб колега, но не мисля че турбо дизела особено за по големи мотори е умираща технология.
            http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
            Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
            FIAT БРАВО 1.2 16v
            ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
            FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Working...
            X