Здравейте колеги,Вероятно много от вас са изпитали неприятното чувсто от надраскана кола. Това се случи и с моето Типо. Цвета ми е бял, като боята не е металик. Ходих на бояджия, но ми иска мин. 300 лв за три врати, защото трябвало да ги боядисна цялостно, иначе "щяло да си личи". Търся си по-икономично решение на проблема, като всякакви съвети са добре дошли.Благодаря предварително !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да оправим надраскана кола без цялостно боядисване?
Collapse
X
-
Абе тея пастели и аз съм ги виждал, и наистина запълват резките колко издържат там обаче незнам, помня на едно волво така с пастел кат червило мацкаш по резките да се запълнят после забърсваш после имаше няква пастичка в комплекта , пастираш с нея и гутоо ставаше хубаво ма къде има такива пастели не знам че и моита ланча и ебаха мамата цялата е в деруги да им изсъхнат пишките и ръцете даноПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
raroo написа:Ами дълбоки са резките... аз си мислех дали с пистолет няма да стане да се пръсне... Един приятел ми спомена за някакви пастели, но трудно се намирали. Ще поразпитам по магазините, както и мисля да се консултирам с някой друг бояджия, макар че всеки ще гледа да ми бръкне в джоба.Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
Пстели преди продаваха в ОМВ (сега незнам дали още ги има) ако не там , виж по магазините за автоаксесоари . Марката е TurtleWax (търтъл вакс) представлява една голяма туба с течна полир паста и към нея върви и пастелче(червилце , маркерче или както искаш му викай ) пастата и пастелчето са оцветени и трябва да си търсиш с твоя цвят (цвета на тубичката отговаря на цвета на пастата и пастела) П.С. Дали пък не обясних като за първокласник
Коментар
-
PeacemakeR написа:Пстели преди продаваха в ОМВ (сега незнам дали още ги има) ако не там , виж по магазините за автоаксесоари . Марката е TurtleWax (търтъл вакс) представлява една голяма туба с течна полир паста и към нея върви и пастелче(червилце , маркерче или както искаш му викай ) пастата и пастелчето са оцветени и трябва да си търсиш с твоя цвят (цвета на тубичката отговаря на цвета на пастата и пастела) П.С. Дали пък не обясних като за първокласникRenault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
bboyd написа:колеги тази паста бивалия от омв щото на ломско след кръговото за надежда преди светофара има омв и маше доста от тази паста и доста цветове и може да се вземе ако е ставаRenault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
Преди 2 месеца се сдобих с такъв комплект но не ми остана време да го пробвамhttp://www.clean-image.co.uk/articles/stone-chips.htmPunto 55 SX
Коментар
-
Аз си взех ама за колело, то боята е горе-долу същата..но маркер с боя от Бриколаж, струва 10лв и е с 5-6 основни цвята.Това са пактелите е вятър работа, попълва но едва ли ще се задържи. Това си е истинска боя, и с едно пастиране след това би трябвало да е супер.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар