mitaka_71 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Рециклиран шарнир
Collapse
X
-
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
Извинявам се че се намесих в темата-не съм искал да рекламирам или каквото и да е от този род Просто споделих от личен опит и наблюдение...Относно рециклажа-ами имам доста приятели които са се възползвали от такъв род услуга-едни са доволни,други не...всичко в зависимост от изминатият пробег с рециклираните шарнири.Като технология-едва ли някой от тук ще е напълно наясно с нея,освен ако не се занимава точно с това/но пък тогава едва ли ще я сподели с нас публично/ Това за което и аз съм чувал е вкарване с шприц на разтопена пластмаса/като вид-не знам/ която докато е гореща се "намества" около ябълката на болта и след изстиването й и втвърдяването си стяга болта...Доколко е ефективно това-не знам,ще кажат колеги които са карали с такива шарнири...Поздрави!LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
Synthy написа:moog... а делфи локхийд, те май са върха на сладоледа при тези части, мм?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Абе Мууг, Делфи, Мелфи... 300 лева са мноого пари. При положение, че могат да се купят около 6 други носача за тези пари, които със сигурност ще издържат повече от 2, та били те "оригинални и маркови".The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
е да, ама остава разправията да ходиш да го сменят. ако на всеки 10 000 се сменят носачи... това при мен прави на 4 месеца носачи. никак не ми харесва. Та и аз съм в положението на пакумба - качествени носачи. Май трябва да се поръчва отвън, по ebay (например)."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Така е наистина, ама риска да дам 300 лева и да се разхлопат пак след 10000 км не ми се струва много удачен. Всеки си решава де, но наистина варианта е да се поръчат отвън, макар че и в ebay има доста боклуци.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Цени, цени, цени... За мен самата конструкция е тъпа на тези носачи с болтове, неможаха ли да си ги направят сменяеми като другите коли ами айде цял носач за един болт, абсолютна глупост, ако мога ще го направя сменяем, ама не ми се рискува животеца за някакви си било то 100, 200 или 300 лв.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
http://www.snimka.bg/album.php?album...аправих си единия накрайник при братята в Овча Купел. Ще видим колко ще покара
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар