От известно време забелязвам, че нещо не е съвсем наред с охлаждането.В градски условия, особено в задръствания, температурата е нормална - стои си на средата.Откакто стана студено, забелязвам, че когато пусна по инерция или дори като давам по-слабо газ, температурата пада рязко. Вчера се наложи да се връщам от Варна до София и установих, че парното не работи. Духа студено, изобщо не грее (дори когато температурата се показва в нормални граници).А и доста ме притеснява факта с рязкото падане на температурата - вчера на равните участъци където карах със 120 беше почти в дъното на скалата.Четох разни теми и засега клоня към термостат. Да взема ли да го сменя или е нещо друго?Колкото до парното - вчера ми се стори, че ако стои изгасено десетина минути и го пусна, грее първите 2-3 секунди и след това въздухът си става пак студен.Предварително благодаря за помощта
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с охлаждането/парното
Collapse
X
-
vladi_stoev написа:....Но парно имам и то яко.Fiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
-
аз мойто пунто го взех лятото и пробвах дали работи климатика... ама за парното кой да се сети... радиаторчето беше пробито на няколко места а маркуча на входа беше вързан за изхода...колега Mi6t0, гледам, че си нов във форума, може и колата ти да е от скоро... погредни и на теб да не са ти вързани входа за изхода...другото е нов термостат и обезвъздушаване както е писано по-горе...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар