Като прочетох горе написаното и аз да се похваля с моя нов разход:Градско: 6.365 литра.Извън градско при 80-90 км/ч 4.32 литра.Извън градско при 130-170 км/ч 5.28 литра. Забравих да добавя на баща ми Берлингото 1.9 атмосверен дизел има среден разход 3.8 литраНа баджанака Астрата 1.6 бензин има среден разход 4.68 литра.На моя колега Лагуната 1.8 бензин има среден разход 5.6 литра.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сравниние на разхода на Браво 1,4 12V , 1,6 16V i 1,8 16V !
Collapse
X
-
Не знам защо се карате, ами не си направите по една регистрация в Spritmonitor.de.Наливате, карате, пишете и виждате какво е положението. Хем няма да бъркате в изчисленията, хем ако някой ви оспорва разхода - давате му линк и да гледа!ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
No Problemo та , аз сам нов в този форум и гледам да сам полезен с каквото мога и знам.... не целя да заблуждавам никого колата наистина ми харчи толкова от скромните 8000 км , за вече 4-те месеца през които я имам.И за напред по често ще ме виждате из форумаBravo 1.2 16v, ноември 1999г.
Polo 1.0, юли 1997г.
Коментар
-
А сега сериозно , когато пътувах за новогодишните празници към Сл.Бряг бях решил да карам икономично около 90-100 км/ч.за да засеча разхода при тези скорости.След първите 20-30 километра по магистралата обаче не издържах да се движа като костенурка в сравнение с другите автомобили и /превключих/ на нормалната за мен скорост 150-160 км/ч Така моите намерения за засичане на разход при 90-100 км/ч се провалиха.
Коментар
-
Pecho написа:Не знам защо се карате, ами не си направите по една регистрация в Spritmonitor.de.Наливате, карате, пишете и виждате какво е положението. Хем няма да бъркате в изчисленията, хем ако някой ви оспорва разхода - давате му линк и да гледа!
Коментар
-
За Фиат Bravo 1.4 12V
Хора някой знае ли по каталог колко е разхода на Фиат Bravo 1.4 12VАз намерих на един руски сайт това:за 1.4 12VГородской цикл 9Загородный цикл Смешанный цикл Топливо А-95Емкость топливного бака, л 501.6 16VГородской цикл 9.3Загородный цикл Смешанный цикл Топливо А-95Емкость топливного бака, л 501.8 16VГородской цикл 9.8Загородный цикл Смешанный цикл Топливо А-95Емкость топливного бака, л 602.0 20VГородской цикл 11Загородный цикл Смешанный цикл Топливо А-95Емкость топливного бака, л 60Как мислите дали това са реалните дани по каталог интересува ме конкретно за 1.4 12V понеже твябва да представя разхода на колата пред една фирма зада ми плати горивото като казах 11на сто газ извън града и не ми повярваха затова искам да покажа колко е по каталогНякой ако има повече инфо нека го сподели
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар