Някой знае ли от къде може да се купи лепилото,с което са залепени щипките на корите на вратите на Браво.Пробвах със силикон да ги закрепя,обаче силикона явно не действа при такъв вид пластмаса
Няма проблем .Днес безуспешно търсих такъв силикон и навсякъде ме гледаха с недоумение....Един "разбирач" даже ми каза,че такова нещо нямало...Търсенето продължава.
то вярно нее течен точно ама като зе загрее с пистолета става течен и тогава се слага на мястото да залепи и стяга като изтине подобни неща има в Конрад или в едното левче на ХИТА неса скъпи пистолета за нагряване и пръчките -силикон
Мисля, че силиконът не е точно от този тип, защото съм виждал, как лятото в купето този силикон пак става течен и това, което е хванато с него се разлепя! Всъщност щипките въобще залепени ли са? На моята кора са захванати в едни улейчета - механична сглобка.
При мен са залепени с това нещо и на старите и на новите кори(старите са 97’,новите 2000’) и изглежда доста здраво.Отивам сега да нагрея да видим дали се топи лесно .
При мен са залепени с това нещо и на старите и на новите кори(старите са 97’,новите 2000’) и изглежда доста здраво.Отивам сега да нагрея да видим дали се топи лесно .
Е... аз исках да ти кажа, че ако опиташ с топъл силикон да ги залепиш, ще имаш проблеми лятото. Това или е някакво лепило, или топъл силикон топящ се на по-висока темперетура. Споделих мнение все пак, никой не е длъжен да ме слуша (чете)! :D
Коментар